Hétvégi beharangozó – komolyabb rangadó-elemzéssel

050413-beharangozo

Ismét szerda, úgyhogy összefoglalom miről is írhatnának a sportújságok, már ha tennének ilyet. Mivel minden sportban vége mindennek, az úgynevezett „uborkaszezon” kezdődik, de inkább írogatnak xy sportoló nyári kirándulásairól, meg minden egyéb más, a sporthoz nagyon-nagyon messziről köthető dolgokról. Mi azért ne csüggedjünk, hiszen érdekes forduló lesz a mostani, ráadásul lesz egy „mega”-rangadó. A többi mérkőzés azért nem akkora szenzáció, mint az Óbuda – Szombathely mérkőzés revansa, de a Jászberény – Nemesvámos párosítás is érdekesnek ígérkezik. Nézzük, miből élünk…

NB I

SZENTENDRE SLEEPWALKERS (6-0) – NEMESVÁMOS SHARKS (1-10)
szombat 11:00

Dupla-mérkőzést vívnak egymás ellen a csapatok, ami tovább rontja az amúgy sem nagy Sharks győzelmi esélyeket. Ha lehetne fogadni, akkor a Nemesvámos győzelmének az odd-sa kb. 1:100-hoz lenne, ami jó pénz, de mutatja az esélyeket is. A veretlen Alvajárók nem most fogják elveszíteni veretlenségüket, már ha egyáltalán elveszítik valamikor. A Sharks célja a minél kisebb arányú vereség lehet, főleg a második mérkőzés lesz kritikus ebből a szempontból. Ott ugye már mindenki fáradt, de a Szentendrének jóval hosszabb kispadja van. Ráadásul dobó-poszton is rendelkeznek 5-6 bevethető emberrel, ami a magyar mezőnyben egy hatalmas számnak mondható. Ütésben is sokkal jobbak, és ami nem utolsó szempont, a védelmük is elég erős, így akár egy „shot-out game” (0 kapott ponttal nyerni egy meccset) is kikerekedhet valamely mérkőzésen. Igazából semmi olyat nem tudok most írni, ami némi reménysugarat adhatna a ‘vámosnak, viszont ha nyernek valamelyik mérkőzésen, akkor az év meglepetését ők fogják véghez vinni, annyi már bizonyos.
Tippem egyértelmű Szentendre Sleepwalkers győzelem.

» Szentendre Sleepwalkers – Nemesvámos Sharks 23:2
» Nemesvámos Sharks – Szentendre Sleepwalkers 11:31

JÁNOSSOMORJA RASCALS (4-8) – N.KANIZSA ANTS THÚRY (2-10)
szombat 14:00

A múlt héten mát találkozott a két csapat, és akkor a Rascals győzött. Véleményem szerint ez most sem lesz másképp, hiszen a Jánossomorja jobb játékerőt képvisel az idén, bár ténylegesen tudásuk alatt teljesítenek szerintem. A kisebbik kanizsai csapat célja, hogy a rájátszásban jobb pozícióban legyen, mint riválisai, de ehhez még lehet, hogy szükségük lenne egy győzelemre. Az üldözők előtt eléggé nehéz meccsek vannak, így az is lehet, hogy a 2 győzelem elég lehet a 6. helyhez. A Rascals, ha nyer, akkor már biztosan ötödikek, de előrébb már nem tudnak lépni a tabellán, hiszen azonos győzelmi aránynál az egymás elleni eredmény számít, amiben a felettük lévő csapatok mind jobbak. Marad tehát a cél, hogy minél jobban felkészüljenek a rájátszásra, hogy ott sikerüljön megszerezni az osztályozós helyek egyikét. Azért a presztízs azt kívánja, hogy begyűjtsék ezt a győzelmet, ezért is tippelem azt amit. Tippem pedig Jánossomorja Rascals győzelem.

» Jánossomorja Rascals – Nagykanizsa Ants Thúry 8:7

ÓBUDA BRICK FACTORY (8-1) – SZ.HELYI ANYASZOMORÍTÓK (9-0)
vasárnap 13:00

Aki teheti, nézze meg!
Ennyit előjáróban ehhez a mérkőzéshez. Ha visszatekintünk a bajnokság mérkőzéseire, akkor még emlékezhetünk arra, hogy a tavalyi bajnok egy vereséggel kezdte a szezont, mégpedig Szombathelyen. Azóta eltelt jó pár hét, de egyik csapat sem akadt legyőzőre. Most ismét összecsapnak, és nem mondok új dolgot, ha azt mondom, igazi rangadóval lesz dolgunk. Múlt héten elvileg mindkét csapat pihenős volt, bár a Szombathely pótolt egy elhalasztott mérkőzést a 2. fordulóból, és meg is nyerte. Vélhetően mindkét gárda a legjobbjait küldi pályára, viszont nagy kérdés, hogy a húzóemberek hogyan muzsikálnak.

Először nézzük a Brick Factory csapatát:

Dobó-poszton, ha csak a statisztikát nézzük Kalocsai Balázsnak kellene kezdeni. Eddig 5 győztes mérkőzés van a neve mellett és egy mentés, vereség viszont nulla. ERA-ja fergeteges: 0,66-os, emellett dobott 33 strike out-ot, és sétáltatott 26-ot. De véleményem szerint nem ő fogja kezdeni ezt a mérkőzést, hanem a félelmetesen gyors dobásairól elhíresült Zalabai Zsolt, de szóba jöhet még Xiong „Moki” Xiabo, a kínai csodafegyver, akit mostanában Kígyó néven is ismerhetünk. (Moki a szöuli olimpián, ahol bemutató jelleggel szerepelt a baseball, a kínai válogatott 4. ütőjeként szerepelt.)

Elfogó poszton nincs igazi játékosa a BF-nek, így kényszerintézkedésként Morua Roberto és Lupták Péter játszik ezen a poszton, de Moki, mint univerzális játékos itt is bevethető. Tud még fogni Kalocsai is, de ő idén még nem játszott ezen a poszton, viszont sok évig csak ő volt a cathcer.
Egyes védő– mivel Jorge tudomásom szerint még sérült – vélhetően Lázár Valentin lesz, akinek a neve mára már összenőtt a Brick Factoryval. Ütésben nem vitézkedik, de mindig benne van a karjában egy-két meccset eldöntő ütés, kérdés, hogy most elő tudja e ezt hozni magából.

Kettes poszton, ha nem kell guggolnia egyértelműen Lupták Péter fog kezdeni. Gyors, biztos kezű védő, aki támadásban idén szárnyal. Egy szóval kihagyhatatlan a csapatból, hiszen az egyik kulcsjátékossá nőtte ki magát, csapatában ő rendelkezik a legtöbb befutott ponttal, a legjobb ütőátlaggal, a legtöbb kétbázisos ütéssel, vezeti a ligában a hazafutások kategóriát, neki van a csapatban a legtöbb ellopott bázisa, és a beütött pontok terén is ő a leader.

Shortstop poszton is több név felmerülhet, és nagyban függ attól is, hogy ki fog dobni. Ha Zalabai nem kezd, mint dobó, akkor egyértelműen ő lesz ezen a poszton, ha dob, akkor Moki, esetleg Kalocsai jöhetnek még szóba.

Hármas védő, ha nem más poszton szerepel, akkor az Moki helye. Kínában is ez volt az ő igazi posztja, tehát, ha valahol, akkor hármason biztos, hogy maradandót alkothat. Támadásban is jelentős erőt képvisel, bár ezt eddigi statisztikái nem támasztják alá, de gondolom még sokan emlékeznek a tavalyi döntőben nyújtott teljesítményére. Moki szlogenje is lehetne, „ha kicsi a tét, a kedvem sötét”. Igazi klasszisát a fontos meccsekre tartogatja, így előfordulhat, hogy a mostani rangadón kiadja magából, amit tud.

A külső mezőny védői között elsősorban Morua Robertót kell kiemelni, aki idén centerfielder-ként szerepelt több mérkőzésen is. Mellette szerepelhet még Andó és Poprádi, akikkel teljes lenne a külső mezőny, hiszen mindketten rutinos, gyors játékosok. Némethy György is szóba jöhet, mint outfilder, de ő támadásban nem éri még el, az ilyen rangadókhoz szükséges szintet.

Nézzük, mit várhatunk szombathelyi oldalról:

Dobó-poszton várhatóan Rácz „Melák” Szabolcs fog kezdeni, hiszen majd minden Anyaszomorítók meccsen ő kezd. Vezeti a ligában a győztes mérkőzések kategóriát, eddig összesen 6-ot gyűjtött, de ebben az utolsó mérkőzésük még nincs benne, ahol nem tudom, hogy ő lett e a győztes dobó. Ha nem ő, akkor dobhat még a kisebbik Rácz fivér, Attila is, de őt inkább mint befejező dobó alkalmazzák. Harmadik lehetőség pedig Török András lehet, aki szintén dobott már idén, de szerintem ezen a mérkőzésen más feladat vár rá.

Elfogó poszton is a már fentebb említett nevek az esélyesek, de valószínűnek tűnik nekem Török András játéka, bár Rácz Attila sem kizárható. Mindketten veszélyesek lehetnek a BF lopkodni vágyó játékosaira, hiszen remek kezük van.

Egyes védő, ha nem dob, akkor Melák, ha dob akkor viszont Erős Balázs szokott szóba jönni. De simán előfordulhat, hogy Rácz Attila kezd ezen a poszton, de azért vannak még más játékosok is, akiket azért a későbbiekben még említek.

Kettes védő poszton van a legnagyobb cserélődés, igazi alap kettese nincs a Szombathelynek. Erős Balázs mellett még jó néhány játékos próbálkozott már idén is ezen a poszton, amolyan próba hely ez, ahol a Szombathelyiek a fiatal, kevesebb szóhoz jutó játékosokat próbálgatják. De a változatosság kedvéért Rácz Attila itt is szóba jöhet, mint lehetséges választás.

A shortstop poszt már nem ilyen kérdéses, hiszen a válogatott kerettag Horváth Tamás szinte biztos, hogy itt fog kezdeni. Bár néha hármas védő, de az igazi posztja azért a beállós hely.

Hármas védő minden bizonnyal Horváth László lesz, aki szinte más poszton nem is szokott szerepelni. Támadó eredményei remekek, viszont védelemben már 9 hibát összeszedett, most tehát nagyon össze kell magát szednie. A fentebb említettek során nem nagyon ejtettem szót a támadásról, de mivel mindegyik játékos húzóember, ezért külön nem tértem ki senkire. Ütésben Melák és Erős Balázs azért kicsit kilógnak a sorból, az ő ütőátlaguk annyira nem jó.

A külső mezőnyben valószínű most is szerepet kap a Sopronból igazolt Tirnitz „Pepi” József, aki a bal külsős poszton szokott leginkább szerepelni. Támadásban kicsit elmarad az Anyaszomorítók átlagától, de van amikor elkapja a fonalat, és remekül teljesít. A középső védelem legtávolabbi posztja a centerfield többnyire Újhelyi Balázsé. Ő is került már válogatottközelbe, hogy most kerettag-e sajnos nem tudom, viszont klasszikus példája a gyors, robbanékony külső védőnek, ráadásul nem ritkán mutat be látványos védelmi elemeket, mint vetődve vagy csúszva elkapott magas labdák. A jobb külső poszt a legtöbb csapatnál egy próbaposzt, ám a Szombathely Kovács András személyében majdnem, hogy állandó rightfielder-rel szerepel. Kovács, támadásban is meghatározó ember, Török András után a második legtöbb beütött ponttal rendelkezik.

Hát nagyjából ezek a várható kezdő posztok, de mivel egyik csapatnak sem ismerem a tényleges a mérkőzésre érkező keretét, így messzebb menő következtetéseket, várható line up-okat nem írnék, bár tippem van. Ha a BF megint összehoz egy pocsék inninget, mint tették azt Szombathelyen, akkor újabb vereséget gyűjthetnek be (az 5. inningben 14(!) pontot kaptak). Ha a Szombathely kikapna, akkor valószínűleg elbúcsúzhat a tabella élétől, hiszen a veretlen Szentendre fogja átvenni a helyüket. (Már ha még akkor is veretlen lesznek.) Ha az Óbuda szenvedne vereséget, akkor viszont nagyon nehéz helyzetbe hoznák magukat a rájátszást illetően, bár az igazi csúcsrangadók az alapszakasz végére lettek téve. Tippelek is, és Óbuda Brick Factory győzelemre, mert azért hazai pályán nem szabadna vereséget szenvedniük.

» Óbuda Brick Factory – Szombathelyi Anyaszomorítók 12:4

DR. PADLÓ ANTS (6-2) – SOPRON WESTWIND (1-9)
vasárnap 11:00, 15:00

Szintén dupla-mérkőzés lesz Nagykanizsán. A Sopronnak nem hiszem, hogy túl sok babér teremne Kanizsán, hiszen már a kisebbik csapatuk is elkapta őket, ráadásul elég csúnya zakót mértek rájuk (20:5). Most a nagyobbik csapat ellen kéne maradandót alkotniuk, de ez nem lesz könnyű, sőt mondhatom, hogy teljesíthetetlen küldetés. Szintén él viszont, ha soproni győzelem születik, az év meglepetése lenne. A Nagykanizsa viszont nem engedhet meg magának elhullajtott pontokat, hiszen hamarosan a rangadós időszak következik, és ha nem akarnak rossz rájátszásbeli pozíciót elfoglalni, akkor nem nagyon hibázhatnak, főleg hazai pályán nem. Tippem az eddigi eredményeket is figyelembe véve kettős Dr. Padló Ants siker.

» Dr. Padló Ants – Sopron Westwind 17:2
» Sopron Westwind – Dr. Padló Ants 0:9

NB II

DEBRECEN DYNAMITES (7-2) – A.E. 424 (1-8)
szombat 11:00

Az NB II-ben eléggé egyértelmű mérkőzések következnek, és ez a meccs sem lóg ki a sorból. A Debrecen kirobbanó formában van, mindenkit legyőztek, akik az útjukba kerültek, de volt egy buta ki nem állásuk, amivel egyből 2 vereséget is összeszedtek. A 424 erősített szezon közben, és rutinos játékosokat igazoltak. Ők talán a mostani várható vereség mértékén tudnak legfeljebb enyhíteni, hiszen hogy nyer a Debrecen az számomra nem kérdés.
Tippem is ennek megfelelő: Debrecen Dynamites siker.

» Debrecen Dynamites – A.E. 424 24:4

BÉKÉSCSABAI VILLÁMOK (7-2) – ÉRD AEROS (3-4)
szombat 13:00

Ha már összejön a két csapat, egyből dupláznak is, hiszen van egy elmaradt mérkőzésük, amit most bepótolnak. Az esélyeket tekintve a Békéscsaba a favorit, ráadásul mindkét meccsre van elegendő dobójuk, ha minden jól alakul. De mi van, ha nem alakul jól valami? Akkor meglepetés várható, ami a ‘csabai bajnoki álmok szertefoszlását jelentené. Tavaly ez még egy sima meccs volt, ám idén senki nem írhatja le az Aeros-t, bár ők is képesek nagyon gyenge teljesítményre. Sok minden függ attól, hogy most melyik Aeros látogat ’csabára. Az amelyik majdnem megfogta az Astrost, vagy az amelyik kikapott a 424-től. Egy csapat, de micsoda különbségek. Azért az nem valószínűtlen, hogy az érdiek legalább az egyik mérkőzést megnyerjék. Izgalmas is lehet, akár mindkét meccs, de nagyban függ az Aerostól, hogy milyenné teszi.
Tippem Békéscsabai Villámok győzelem, de még mindig tartom, hogy az egyik meccset megnyerheti az Érd.

» Békéscsabai Villámok – Érd Aeros 26:2
» Érd Aeros – Békéscsabai Villámok 0:13

PÉCSI BARBÁROK (0-9) – HUNGARIAN ASTROS (8-1)
vasárnap 13:00

Aki kicsit is reálisan gondolkodik, az tudja, hogy nem ez lesz a forduló rangadója. A pécsiek még tanulgatnak, az Astros meg már 10 éves múltra tekinthet vissza, ráadásul tavalyig a legmagasabb osztályban edződhettek. A mérkőzés kimenetelét befolyásolja még, hogy elfogójukat elvesztették a pécsiek, viszont ott lesznek várhatóan a legjobbak. Ez azonban csak néhány szerzett pont pluszt jelenthetnek csak. Ha a Pécs nyer, akkor viszont az nem az év, hanem a magyar baseball-történelem legnagyobb meglepetése lenne. Annyit ígérhetünk viszont, hogy támogatni fogjuk a pécsi csapatot, néhány üveg Radler sör(?) vásárlásával.
Tippem: Hungarian Astros győzelem.

» Pécsi Barbárok – Hungarian Astros 10:40

JÁSZBERÉNY STINKY SOX (1-8) – NEMESVÁMOS TIGERS (6-2)
vasárnap 11:00

Ez a mérkőzés azért kicsivel több fejtörésre ad okot, mint a fentebb felsoroltak. A Jászberény múlt héten szoros meccsen maradt alul az Astros-szal szemben, míg a Tigrisek szoros meccsen legyőzték az Emigrants csapatát. Ismerve az erőviszonyokat, itt a vereség a hízelgőbb adat. A Stinky Sox új dobót talált magának Csík Adrián személyében, aki eddig remekül teljesít. A Nemesvámos viszont szeretne (gondolom) minél előrébb végezni a ligában, ezért ha egy ponttal is, de többet kéne szerezniük ellenfelüknél. Eléggé hullámzó a Tigrisek teljesítmény is, hiszen a Békéscsabát simán verték, az Emigrants ellen meg éppen hogy. A Stinky Sox még nem tudott kirukkolni meglepetéssel, de ami késik nem múlik. Hazai pályán nálam ők a meccs esélyesei, de nem lesz könnyű dolguk. A támadás fog eldönteni mindent, aki jobban tud ütni az fog nyerni szerintem.
Tippem: Jászberény Stinky Sox győzelem.

» Jászberény Stinky Sox – Nemesvámos Tigers 13:3

Mindenkinek kellemes meccsnézést, illetve jó játékot és persze jó időt kívánok!

Részletes csapat- és játékosstatisztikák a baseball.hu-n találhatók.

45 thoughts on “Hétvégi beharangozó – komolyabb rangadó-elemzéssel

 1. benyo

  mi volt barcelona előtt? szöul, ugye? mert akkor szerintem igaz, ami a cikkben volt… talán atlanta volt az első, ahol teljes értékű volt.

 2. Roberto

  Békéscsabán megpróbálunk meglepetést szerezni,és a LEGjobb formánkat fogjuk hozni!Remélem jó időnk lesz! Mindenkinek Home-Run-okban gazdag meccset kivánok!!!!!!!!!!!!!

 3. Roland

  hali! Azért kicsit figyelembe vehetnéd néha a tabella állását meg az ott elfoglalt poziciokat mielőtt a béna tippjeidet beirod! Hogyan győzhetne a jászberény a nemesvámos ellen! Sehogy esélyük sincs! Attól hogy titeket megszorongattak mert szar napot fogtatok ki vagy mert bénán játszottatok ami már előfordult év közbe is! Csoda hogy csak 1 vereségetek van! Legközelebb jobb tippeket várok!!!! És gondolkozz egy kicsit reálisabban!

 4. Mirage

  Roland!

  Nem értek veled egyet ahogy elnézem a Nemesvámos eredményeit idegenben nem vagytok egy túl acélos csapat! Igaz azt elismerem hogy otthon nagyon jól nyomjátok a “lejtőtökön”! Ha tudsz jobbat, csinálj és ne bénázz!!

  üdv

 5. benyo

  roland! ezen a fórumon mindenki tiszteletben tartja más véleményét, ha azt kultúrált formában közli. tégy te is így és figyelj jobban a magyar nyelv és irodalom órákon.

 6. gabesz

  Mirage, gőzöm nincs ki az a Roland, sztem Neked sem, tehát csípőből a nemesvámosi pályát szidni nem egy kultúrált dolog, mondhatni szánalmas…
  Gábor (nemesvámos)

 7. balázs

  Azért Te sem panaszkodhatsz! (nagy kezdőbetűk…) 😉
  roland! ezen a fórumon mindenki tiszteletben tartja más véleményét, ha azt kultúrált formában közli. tégy te is így és figyelj jobban a magyar nyelv és irodalom órákon.

 8. gabesz

  Szenyó, azért ennyire nem gázos a dolog!
  láttad volna mi volt ott, mielőtt nekiálltunk pályává faragni…

 9. Brecsi

  Kedves Roland!

  Mivel játszottam mindkét csapat ellen, nagyjábol tudom, hogy mik az erőviszonyok. Az, hogy a csapatom eddig 1 vereséget szenvedett nekem is fura, hiszen nem is kellett volna az az 1 sem.

  Amúgy tényleg jó fej vagy:) Sok ilyen emberre lenne szükség mint te, és ha megvannak, akkor fellőni mindet a holdra, ahol fikázhatják, igazi produktum nélkül egymást!

 10. Mike32

  Csatlakozom Brecsihez…:))) Amúgy Roland! Te ki vagy valójában? Mert a többi hozzászólót ismerem, téged nem, ezért kiváncsiskodom. Melyik csapatban játszol? És ha igen, akkor hol álltok a tabellán?

 11. Lecso

  Hali!
  Brecsi! Csak annyit szeretnék kérdezni, hogy miért nem irsz már arról, mit mutatnak a számok? Szerintem az nagyon jó volt, nekem legalábbis tetszett. Ilyen hülyeségeken meg felesleges vitázni, mert ezen a meccs eredménye ugyse múlik! Köszi

 12. Brecsi

  A mit mutatnak a számok cucc nagyon sok időt vesz igénybe, és azt olyan fordulóra tartogatom, amikor sok szoros mérkőzés várható:)))
  Most igyekeztem az általam nagy meccsnek igérkező derbit kielemezni hoszabban. Majd lesz olyan számos is:))

 13. benyo

  a shift a felfele nyíl? 🙂
  van, csak fürge ujjak szakkörbe jártam és nem tudok egyszerre két billentyűt lenyomni a technikámmal, így egyszerűen bojkottálom a nagybetűket. azaz:
  ABCÚG NAGYBETŰK!

 14. Roland

  Hali! Hát hogy mindenkit megnyugtassak nem vagyok baseball játékos! Igaz hobby szinten néha kijárok eddzésekre! Ahogy ti mondanátok csak egy szurkoló vagyok aki él hal a csapatért! Gondolom nem nehéz kitalálni melyik csapat a kedvencem! Igaz nem minden meccsen vagyok jelen de megteszem a tölem telhetöt! Igaz elkeseritő hogy milyen kevés ember kiváncsi a baseballra. Talán még nem nötte ki magát kis hazánkban! A durva kifejezésekért bocsánatot kérek! De majd hétfön meglátjuk a meccsek eredményeit és kinek volt igaza! További sok sikert a beharangozó megírásához! És máskor vedd figyelembe a tabella állását!

 15. Brecsi

  Az, hogy durva kifejezések vannak valamiben még nem jelenti azt, hogy nincs mögötte munka. Amit te csináltál, hogy beleröfögsz, hogy ez baromság és ennyi, az viszont szánalmas.
  Ha leírtad volna a te saját véleményed legalább arról a meccsről, alátámasztva némi adattal, akkor azt mondom fair voltál.
  Így ha igazad lesz csak beírsz, hogy én megmondtam, ha meg nem akkor nem írsz semmit. Ez nem szép.

  Ha leírod hogy szerinted ki nyer és főleg, hogy szerinted miért, de közben durva kifejezéseket használsz, igazábol nem érdekelt volna.

 16. Keszeg(Gyapi) JSS

  Hali mindenkinek!
  Hát akkor kedves Roland: Jászberény – Nemesvámos: 13-3
  Az első inningben szereztetek 2 pontot,aztán felébredtünk, és közötök nem volt tovább a meccshez. a Jászberény félgőzzel simán verte a tabellán előkelő helyet foglaló tigriseket alig 1 óra 55 perc alatt 🙂 Egyébként megjegyzem,hogy a rossz helyezésünk a 2 győzelemlevonásnak tudható be, bár hozzáteszem, hogy a tavalyi játékunkat még nem nagyon közelíti meg az idei, sajnos…
  Mindenképp meg akartam említeni,hogy a meccset a két békéscsabai játékos szenzációsan vezette!Köszönet érte.
  Sziasztok!

 17. Brecsi

  Ennyit a tabellanéző szakértőkről:))) Én külön köszönöm a Jászberénynek, hogy megnyerték ezt a meccset, de ők is voltak az esélyesebbek. A Pécs Astros amúgy 10:40 lett, nem mondanám, hogy jó meccsen.

 18. balázs

  Sziasztok. Most hol keressem az eredményeket? a baseball.hu/stati már elég régen frissült (tán már nem is fog?)

 19. Brecsi

  A stati többet nem frissül remélem:) Az Eredmények menüpontnál minden megtalálható a baseball.hu-n. Ha csak simán rányomsz akkor az aktuális program/multhati program látszik.
  Ha felül kiválasztod a ligát, NB1, NB2 ..stb. Akkor látod a tabellát, statikkal, leaderssel, a meccseket az 1. fordulótól, annyi, hogy itt nem részletek hanem .htm néven futnak a meccs összesítők.

  Minden megvan ami a statin volt, a stati még addig lesz, amíg 2001-ig nem kerülnek fel az adatok a baseball.hu ra, hogy aki régebbi meccseket akar nézegetni, az is tudjon mit:))

 20. gabesz

  hello
  szeretném megköszönni a Szentendrének a nagyon korrekt hozzáállást, és a vendéglátást, jól kikaptunk ugyan, de jó volt játszani ellenük! 🙂
  g

 21. gabesz

  jaja, ütött is egyet az ipse 🙂
  Csomi be volt tojva, hogy le ne dobja
  a testőrség árgus szemmel leste 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük