Hétvégi eredmények

Magyar Kupa – 1. előselejtező »

 • Óbuda Brick Factory – Dr. Padló Ants – Nagykanizsa 13:7

NB II – 15. forduló »

 • Hungarian Astros – Nemesvámos Tigers 17:7
 • Radler Pécsi Baseball Club – Emigrants SE 13:22
 • Jászberény Stinky Sox – Érd Aeros 18:2
 • A.E. 424 – Békéscsabai Villámok 13:14

statisztika a baseball.hu-n a Bajnokság menüpont alatt

15 thoughts on “Hétvégi eredmények

 1. Steal

  A Békéscsaba elleni meccsen mi is meglepődtünk, de szinte végig mi vezettünk. Nem sokkal, az igaz, de vezettünk. A 9. inningben fordíthattunk volna az utolsó támadásunkból, de sajnos nem sikerült.

  A szakmai értékelést meghagyom Alexnek!

  Hajrá 424!

 2. Inter

  A pécsi srácokat ezúton kérném meg, hogy sürgősen tanuljanak meg jegyzőkönyvet vezetni… Itthon megnéztem, és köze nincs a lejátszott meccshez a jkvnak.

 3. csucsu52

  424-BCS: Mindenki olyan poszton játszott,ahol még addig 1-szer sem.
  Életemben először voltam catcher. A dobó eddig 5 inninget dobott, a felváltó dobó most debütált. Így lehet éles helyzetben edzeni.
  Ezúton kérném meg a hétvégén hozzánk látogató Debrecen csapatát, hogy Ők is kövessék a példánkat, lehetőleg már a hétvégi meccsünkön :-))

 4. Johnny

  Csucsu, nagyon helyes a meglátásod.Ha a Debrecen megtenné ezt akkor nagyon szépen megköszönjük:-)))Brecsi a Te javaslatodat is megfontolhatnák ha van egy kis jóérzés bennük.

 5. csubi

  Debrecen már próbálkozott hasonlóan megkavart felállással az Emi elleni meccsen. Meg is lett az eredménye: addigi első 9 inninges meccsünk. Akkor még nem gondoltuk, hogy lesz 10 inninges is.
  Ha Békéscsaba vállalja a 424 elleni felállását a hétvégére, akkor beszélhetünk arról, hogy Berecz dobjon. 🙂 Misi catcher-sége viszonz még így is kérdéses lenne.

 6. Alex-424

  Sajna pécsi barátaink több pontot jelentő (illetve nem jelentő) hibát is elkövettek, de mivel bőségesen tévedtek mindkét csapat kárára talán nem foghatjuk erre a vereséget. (Pl: tele pályánál infieldre menő magas fly labdából 3 outot csináltunk – a Békéscsaba infield fly-t reklamált – jogosan, vagy a 3-as base fölött átpattanó, tovább guruló, majd kiguruló, amúgy 2 pontot érő ütést foul ball-nak ítáltek meg – ezt a mi kárunkra!)
  A pécsi srácok majd belejönnek a bíráskodásba, hiszen a játékban már egyre jobbak, ahogy azt az Emigrants elleni első 9 inninges meccsükön bizonyították.
  Gratulálok a Békéscsabának a sportszerű mérkőzéshez! Reméljük legközelebb még jobb lesz!

 7. RP

  Az igaz-e az-e, hogy a kupa négyesdöntőjének programjában változás állt be, miszerint a két meccs kezdési időpontja felcserélődött, és igy a Jánossomorja Rascals – Óbuda Brick Factory 14:00-kor kezdené a viadalt? Ha vki illetékes ennek utána tudna nézni, és közzé tenné, megköszönném! Ha valóban változott, akkor a baseball.hu-n is javítaná a kiirást? 😉 Köszke!

 8. Brecsi

  Én vagyok minden hírnek tudója, de ilyet még nem hallottam. Szerintem nem cserélték fel, mert a Szombathelynek 10es kezdés esélytelen.

 9. Fighting

  Riska az Index-en is a forditott sorrendbe írta be, és állítólag a Szombathely külön kérése volt a korábbi kezdés.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük