Baseballfan.hu

060331-baseballfan

Hivatalosan is elindult állandó szerzőnk, Brecsi új oldala a baseballfan.hu. A régi statisztika-oldal utóda adatbázis rendszerű feldolgozásával lehetővé teszi, hogy sokféle szempont alapján kereshetünk a magyar baseball kezdetei óta felhalmozódott rengeteg adat között. Megnézhetjük 1992-ig visszamenőleg az összes bajnokságot, az azokban szerepelt összes csapatot illetve azok játékosait és azoknak mutatóit is.

Kellemes böngészgetést!

baseballfan.hu: a magyar baseball kockás füzete

5 thoughts on “Baseballfan.hu

 1. Mike32

  Meséljen valaki! Mi volt az U21 válógatón? Kik kerültek be? Remélem legalább 5-6 csapatból áll a válogatott keret… Úgy lehetne válogatottnak nevezni.

 2. gabesz

  tervezünk róla egy cikket, addigis röviden :
  voltak sokan, igen, elég sok csapatból, kint volt az elnök is, aki még az edzésvezénylésben is segített, páran kiestek a rostán, de maradtak bent nemkanizsaiak is

 3. rsk

  BZs
  te is mehetsz szerintem a szánalmas.hu-ra ezzel az értelmes hozzászólásoddal együtt.
  én ott voltam a válogató első napján. a másodikon nem, úgyhogy nem tudom mi lett végül a keret. de ha jól tudom még nincs végleges, utazó keret meghirdetve, csak egy bő 25-ös ami júniusban szűkítenek majd…

  és ha a kanizsaiakból sokan bekerültek, talán nem csak azért van, amit te itt mondani akarsz… hanem tényleg ott folyik hosszabb idő óta olyan szintű munka a fiatalokkal, aminek eredményeként közülök jónéhányan tényleg kiemelkedtek a mezőnyből. én a kanizsaiakon kívül a szentendrei srácokban, és talán még három másik srácban láttam azt, hogy tudják mit-miért csinálnak a pályán.

  nem a neten kell hőbörögni hanem húzni ki a pályára edzeni…

  a.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük