Hétvégi eredmények

Magyar Kupa – selejtezők »

 • A. E. 424 – Szentendre Sleepwalkers 4:14
 • Emigrants SE – Jánossomorja Rascals 15:40
 • Jászberény Stinky Sox – Óbuda Brick Factory 4:16
 • Nagykanizsa Red Ants – Szombathelyi Anyaszomorítók 12:10
 • Szombathelyi Anyaszomorítók – Nagykanizsa Ants 1:21
 • Nagykanizsa Ants – Nagykanizsa Red Ants 9:0» sérülés miatt

NB I – 1. forduló »

 • Szentendre Sleepwalkers – Nagykanizsa Red Ants 17:16

Statisztikák a baseballfan.hu-n a Bajnokság ill. Csapatok menüpontok alatt.

30 thoughts on “Hétvégi eredmények

 1. poppy

  Jó volt a Jászberény Stinky Sox – Óbuda Brick Factory!
  Sportszerű hazaiak, jó idő, rövid utazás! Jó lesz ez a szezon!

 2. Gida

  Hy!!!

  Hát a Kanizsa-Szentendre meccs az nagyon fair volt hazai részről.
  Szerintem megérdemeltük volna a győzelmet!!!…és a debreceni srác nagyon nagy arc volt hogy bevállalta, hogy kiesett, csak szegényt le is tolták a hazaiak…
  Azért az eredménytől eltekintve én élveztem.
  Üdv!!!

 3. Brecsi

  A Kanizsa-Szentendrén majdnem meglepetés született. A fiatalabbik kanizsai gárda saját kezéből adta ki a győzelmet, 7:15-nél jobban kellett volna koncentrálni. Voltak bírói tévedések, de a végeredményt nem befolyásolták szerintem.
  Én úgy láttam mondjuk, hogy a harmadik out tag jelenetnél a pont még nem ért be, a bírók meg úgy, hogy beért, de szerintem nem ezen múlt. Szerintem volt olyan a kanizsai kispadon, aki kicsit túlreagálta a dolgokat, és ettől a fiatal játékosok kicsit stresszesek lettek. Ha végig sikerült volna higgadtan játszani akkor győztesen lehetett volna elhagyni a pályát.
  A végén pedig ha törik ha szakad, oda kell menni a másik csapathoz megköszönni a meccset, még ha a vezető ember azt is mondja, hogy nem. Nem vérre megy a dolog!!!! Ez egy játék.

 4. Földessy Miki

  Remek és objektív beszámoló Brecsi.
  Mi addig játszunk, amíg a bíró azt nem mondja, hogy idő. Ha a bíró látta, hogy sérülés van, akkor már rég meg kellett volna állítani a meccset. Vagy a dobónak, vagy a kettesnek kivenni az egyes kezéből a labdát és akkor nem fut be senki a hármasról.
  A másik esetről: Pont a Kanizsa sok éves múltja nem indokolja, hogy mi jelezzük a bírónak, hogy a javunkra tévedett. Ahogy ellenkező esetben Kanizsa sem jelezte volna. Ettől függetlenül csak a a pillanatnyi hév és a vesztésre álló meccs miatt nehezteltünk Csubira 2 percig. Ugyanígy ha a mi kárunkra téved a bíró, akkor nem kerül szóba a bíró édesanyja (ahogy most előkerült a Kanizsa részéről) és nem próbáljuk meg lelkileg terrorizálni, hogy vonja vissza az ítéletét (ahogy ez szintén előfordult ezen a meccsen).
  Mindennek ellenére sokkal inkább a leesett pop flyokon és az utána részünkről bevitt ütéseken múlott, hogy nyertünk.
  Valószínűleg meg is érdemeltük, hogy kikapjunk, hisz egy ennyi hibát elkövető csapat nem érdemel győzelmet, de most még nem tudta a Kiskanizsa kihasználni a gyengeségeinket. Ha ezen az úton fejlődtök, akkor legközelebb egy ilyen gyenge Szentendre ellen simán nyertek.
  És akkor mi fogunk veletek pacsizni. Hisz eddig még soha nem fordult elő, hogy egy csapat ne köszönte volna meg a meccset, pedig már rengeteg meccset játszottunk itthon és külföldön egyaránt és sokszor voltak ostoba bírók (ez nem volt igaz a mostani meccsre) és antípatikus (ezek voltunk most mi, úgy tűnik) ellenfelek.
  Na ennyit szerettem volna mondani,
  Miki

  u.i: Brecsi, mikor lesznek fent a képek?

 5. Brecsi

  Sajnos a jegyzőkönyvek írói koránt sem olyan aktívak, mint én azt gondoltam. A meccs után akár pár perccel már lehetne adat, de ahhoz fel kellene vinni az adatbázisba. Magától a számok nem kerülnek fel…
  Nekem is jó lenne, ha már lenne valami, hogy kiderüljenek végre a hibák, no meg hogy legyen miből továbbvinni a dolgokat.
  A leaders, a játékoslap még koránt sincs készen. No meg a korosztályos szűrőt is lassan elkezdem csinálgatni, hogy pl. az U21-es korosztályt lehessen külön nézegetni a többiektől meg ilyenek.

  Remélem most már nemsokára nekikezdenek felvinni az adatokat, vagy legalább megjönnek hozzám a jegyzőkönyvek.

 6. Dávid EMI

  Brecsi!

  Hogy tudok képeket feltölteni a fan galériájába? + Megcsináltam az arcképek nagy részét, mekkora felbontásban küldjem? Vagy azokat is fel tudom rakni?

 7. Brecsi

  A képeket 250 széles és 300 magas -ra kellene megoldani. Lehetőleg vágva, hogy ne egy ekkora kép közepén legyen egy 25*25-ös arckép:)

 8. Dávid EMI

  És, hova küldjem az arcképeket? Egyébként lehet, hogy én vagyok a béna, de nem bírtam a galériába úja mappát létrehozni, se felrakni a meccsen készült képeket, pedig regisztráltam és megtaláltam a feltöltés menüt is. Vagy hogy van ez?

 9. Brecsi

  Először is kellene írásjog az adott könyvtárra. Szerintem nem is volt, ilyenkor a permission denied uzit kapod. Ráadásul egyesével kellene feltolni a képeket ami eléggé macerás.
  Jó megoldás lehet pl. ha elküldöd nekem a képeket mailben, bár ez bizonyos méret felett nem igazán jó megoldás.

  Esetleg regisztrálsz egy ingyenes tárhelyet, oda feltolod, elküldöd az ftp hozzáférést, én leszedem, és akkor úgy(bár az ingyenes letöltési sebessége nem éppen a legjobb ftp-n keresztűl éppen az ilyenek elkerülése végett.)

  Oda adod Internek vagy Riskának CD-n, ők meg eljuttatják hozzám pl. Ez is lehetőség. Vagy feladod postán, bár sanszos, hogy darabokban jön meg a lemez. (Próbáltam már, tudom miről beszélek:))

  Az arcképeket feltétlenül mail-be mert az nem lehet olyan veszettül nagy méretű. Igaz a mailem korlátlan tárhelyű, de 50mega körüli leveleket már nagyon nehezen lehet leszedni. (Ilyenkor a mailszerver sokáig nem küldd választ a levelező proginak, ami ezt nehezményezi)

 10. Gida

  Halli!!!

  Igazatok van, tényleg túlreagáltuk kicsit a dolgot, mert sokat és keményen edzettünk a télen és igazán szeretnénk jó helyen végezni akármilyen fiatalok vagyunk is:) A hibák tényleg pont akkor csúsztak be mikor a legrosszabbul jöttek és hát így jártunk:) majd legközelebb.
  Jó Éjt!!!

 11. kismike

  Helló!

  Mivel én is vezettem a meccset azt az ominózus szentendre-kanizsát, ezért mondanék pár szót.Köszönöm Csubinak azt esetet amikor magára vállalta az out-ot.Simán éritette a Gondi, csak hirtelen rossz ítélet jött ki a számon szerintem többekkel fordult már elő ilyen, de időm se volt korrigálni, mert rögtön jöttek az anyázások.Ez után mondta a Csubi hogy out volt.Az eset után rögtön elnézést kértem a Gonditól és megköszöntem a Csubinak.A másik esetnél ott én nem tudok ítéletet mondani, mert nem én voltam ott a bíró és mivel a Szali bennt látta ezért lett a pont megítélve.Véleményem szerint egyik csapat se érdemelte meg azon a napon az első ligát.Az egész meccs csak az errorokról szólt.Sokkal könnyebb egy emberre rákenni a vereséget pl a bírókra mint szembe nézni azzal hogy egy nyert meccset vesztett el a kanizsa.Mint bíró már nagyrészt hozzászoktam a meccsek közbeni beszólásokhoz, de amit a meccs után a kanizsa mondott illetve nem állt fel pacsizni ezzel csak saját magukat minősítették.Mindezek mellett gratulálni akartam a kanizsának hisz a tavalyi döntőst verték meg majdnem akik nem is tartalékosan álltak fel, de meccs után nem volt sok kedvem odamenni hozzájuk azok után amik ott elhangzottak a kispadnál a meccs után.Olykor van olyan meccs ahol ha rossz a bíró le kell győzni őt is vagy sportemberhez méltóan kell viseni a vereséget.

 12. Fighting

  Szerintem ezeket az eseteket nem nagyon kellene reklámozni, mert igy semmi esély nem lesz egy külsö birói kar kialakítására!

 13. Dávid EMI

  Brecsi!
  Azért azt hittem ettől egy kicsit egyszerűbb! 🙂 Szerintem az e-mail-es megoldás működne, mivel az összes meccsfotót levettem 800*533-ra, szóval a 33 db kép csak 3.17 mega. Ezt egy mailben már G-nek és Internek is átküldtem, szóval szerintem elmenne neked is. Viszont honnan tudhatom meg a címed?

 14. kismike

  Fighting!

  Nem értelek mi neked ezen a reklámozás.Ha van egy rossz ítéletem inkább vissza mondom ,mint hogy azon menjen a hőbörgés egész meccs alatt.És azt hogy benn volt a pont azt azért nem láttam mert én voltam a base bíró és én mondtam be az out-ot.A plate bíró látta bennt a pontot.

 15. gabesz

  szerintem Fighting nem erre gondolt! Inkább arra, hogy a bírószidást meg a sportszerűtlen viselkedést ne reklámozzuk…

 16. Brecsi

  Dávid! A Makó G. nekem már küldött át képeket, amiket fel is raktam a baseballfan.hu galériájába. Szerintem ezek voltak azok. Viszont a baseball.hu-n is vannak képek a meccsről, amik egészen jól sikerültek! Azt csináltad te, vagy amit már én is megkaptam?

 17. Földessy Miki

  KÖzérdekű info, annak, aki nem hallotta volna:

  Szentendre -Óbuda nem vasárnap, hanem holnap, szombaton, 14:00-kor

 18. Dávid EMI

  Re: Brecsi

  A baseballfan.hu-n lévő EMI-JSR000 – EMI-JSR031 nevű képeket csináltam én. Akkor ezeket már nem küldöm el, viszont az arcképeket elküldeném!

 19. Gida

  Hali!!!

  Nem nem komoly a Máté sérülése, bár ma próbálta újra először. Elég jó volt vele.
  Üdv!!!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük