MLB-hírek

Orioles szurkolóként a legbíztatóbb hír, hogy Melvin Mora további három évre aláírt 25 milkáért, és legalább az .500 alatti csapatok ellen 15-7-es eredményük van, ha már a Red Sox 13 meccset hozott ellenük zsinórban, de lássuk mi történt még az MLB-ben a múlt héten.

 • Szombaton Barry Bonds az Oakland ellen Halsey dobásából megütötte a 714-et, ezzel befogva Babe Ruth-ot a HR-örökranglista második helyén. Sokan örülnek neki, még többen kevésbé, ezért van aki Lear királyhoz hasonlítja – nem csak nálunk hülyék a sportújságírók. Talán Bonds lesz a valaha élt legnagyobb játékos, aki soha nem fog bekerülni a Hall of Fame-be – ezt már most borítékolják neki. Íme Bonds HR-listájának “analízise“. Tyler Snyder, a 19 éves Athletics szurkoló, aki leszedte a labdát ennyit bírt nyilatkozni: “Utálom a fickót. Egyáltalán nem érdekel.” Mindenesetre az eBay-en még nem hirdette meg a lasztit, holott gyűjtők úgy egy milla köré lőtték be az értékét. Egy toronto-i tévéproducer 8 narancssárga börtönruhába bújt kanadaival meg show-t csinál abból, hogy mindenhova követik a Giants-t, hogy elkaphassák a 715-ös labdát, ha már a 714-ről lecsúsztak.
 • Albert Pujols 44 meccsen ütött 22 home run-jával második ebben a kategóriában, az első persze Bonds 43/22-vel 2001-ből.
 • A Cubs és a White Sox szombati meccsén egy home plate “becsúszás” boxmeccsbe torkollott, Pierzynski felöklelte az elkapó Michael Barrett-et, aki ezt egy jobbhoroggal honorálta, majd az összes chicago-i játékos egymásnak rontott.
 • 2010-re megépül a Twins új stadionja Minneapolisban. A 42 000 férőhelyes ballpark 552 millió dezsőbe fog kerülni, és a mostani Metrodome-mal ellentétben nyitott tetejű lesz.
 • Joe Dimaggio 1951-es World Series-en viselt szereléséért 195 ezer dollárt fizetett egy gyűjtő a legenda emléktárgyainak aukcióján. Három MVP-trófeája 282, 92 illetve 86 ezer, Marily Monroe 1954-es útlevele pedig 115 ezer dollárt ért meg a licitálóknak.

12 thoughts on “MLB-hírek

 1. Hege

  Remélem a Twinsnek jobban fog menni a játék az új ballparkban, mert most elég gyengén muzsikálnak. Nekem tetszett a Metrodome is (2 meccsen voltam), de néha elveszett a flyball a fehér tetőn, és elég vicces volt, ahogy keresték, és a végén majdnem agyonütötte a labda az embert.
  Let’s go Twins!

 2. rr.)

  Többek között emiatt is nyilatkozta Joe Mauer elkapó azt, hogy “olyan, mintha a szürkületi zónában járnál” odabent. 🙂

 3. Johnny

  MINDEN BASEBALL RAJONGÓ FIGYELMÉBE.SZOMBAT ESTE 10-KOR A SPORT KLUBON MO.-N ELÖSZÖR MAJOR LEAGUE BASEBALL!!!!!!!!!!!

 4. Brecsi

  Ez egy egy órás cucc lesz, szerintem a This week is baseball szerű összefoglalót nyomják. Az viszont olyan, hogy egész szezonban van!!:) Remélem tényleg.