12 thoughts on “Nyáron ősz

 1. gabesz

  jaja, kimentünk, út közben bevásároltunk, sör, cigi, minden ami a szurkoláshoz kell
  aztán kongott a pálya a napsütésben…

 2. Brecsi

  Már kora reggel dönteni kellett, sajnos így döntöttek:( A Szlovákok már ott voltak, az Osztrákok telefonáltak, hogy jöjjenek e. A Vida Peti már 7 körül a pályán a volt, úgy döntöttek a Szlovákokkal közösen, hogy majd inkább máskor. (A pálya nagyon át volt ázva, a salak helyén sár, ami fentről nem látszik, én már nyaltam be:))

 3. Míhe

  Ha 7 óra körül ott volt a kedves Vida Peti, akkor a magyar játékosok nem érdemeltek volna meg egy telefont vagy sms-t, hogy ne menjenek? Mert én és Kuki barátom akkor még csak Győrnél jártunk és nem kellett volna Sopronból Jánossomorja érintésével feleslegesen 600 km-t kocsikáznunk.
  Mondjuk kirándulásnak nem volt rossz és a Poppyval is jót beszélgettünk a régi szép időkről, amikor még legalább annyi embert érdekelt a baseball, mint ma az amerikai focit, amit nem értenek jobban a baseball-nál. Csak hát a honi baseball körül valamit nagyon elszúrtak a szövetségnél. 15 év alatt csak ennyire tellett az erejükből. Sajnos.

 4. Brecsi

  Ebből is jól látszik, hogy a jelenlegi Magyar válogatott mennyire jól van koordinálva:))
  Szerintem a Peti sem tudta biztosan, hogy kiket is kellene értesítenie. Gondlom akik felhívták őt azok tudták, hogy nem lesz, a többiek meg I.J. Meg lett ez szervezve kéremszépen:)))

 5. poppy

  A pálya meg nem is tünt vészesnek 9 körül 🙁 !
  Tényleg jót dumáltunk 🙂 !

 6. gabesz

  Tibi is fölöslegesen buszozott hajnalban Vámosról, Szentendréről fordult vissza, amikor szembetalálkozott néhány játékossal…

 7. Mike32

  Jó lenne valami hivatalos közlemény hogy most kik miért mióta meddig milyen feltételekkel és milyen célokkal….

  There’s something about HungarianNationalTeam

 8. poppy

  A félreértések elkerülése végett, én tudtam hogy aznap nem lesz merkőzés és tudtam hogy kerettag vagyok. Kimentem becsületből, hogy hátha meg mégis (és hát akkor nem is tünt vészesnek a pálya meg az idő).

 9. poppy

  gabesz jól szól!

  Mikor jön a MOBSSZ–hírlevél 2#?

  Valaki? (tudom nem ez a hivatalos oldal 😉 !