Play video #5

Oké, szögezzük le, hogy bár szeretik a baseballt, de a japánok őrült egy népség. Sorolhatnánk az elképesztőbbnél elképesztőbb lököttségeiket az ordítóversenyektől a japó Elvis-imitátorokon át a perverzeknek állított tinibugyi-automatákig, de minek. Van egy tévéshow-juk, amiben hat idióta sorsot húz, hogy a következő körben melyiküket szívatják meg nagyon csúnyán. Mindezt egy könyvtárban kvázi néma csendben. No comment. Arigatougozaimasu. Ja, hogy ennek mi köze a baseballhoz?

» Né’ meg! [08:59]

Rövid keresgélés után kiderült, Silent Library a műsor címe, a fekete csóka (Ernesto Hoost) meg K-1 bajnok. Íme még egynéhány epizód:

Hasonló témájú cikkeink:

22 thoughts on “Play video #5

 1. csaber

  hehe, erről a visszafogott kuncogásról és szivatásról eszembejutott a régi szép gimnazista éveim. hasonló baromságokkal töltöttük el az unalmas latin és föci órákat… kösz a linket.

  más. a japók tényleg készen vannak, kiváncsi vagyok, hogy baseball ütőből mikor fognak hasonlókat kreálni. 😀

 2. balázs

  azt mondd meg nekem, hogy hogy találsz rá az ilyenekre?? ráadásul a baseballütő a második felében kerül csak elő, tehát valószínű végignézted az egészet, anélkül hogy tudtad volna!! … tudnunk kéne valamit rólad?

 3. poppy

  Én örülök hogy nem volt video akkor azon a zami kupán, ahol a Koichi mutatott hasonló játékot nekünk. Römi kártyával nyomtuk! Durva vége volt 🙂 !!

 4. NGL

  Hi Érd-Aeros – Szombathely 5-14 , elmaradt meccs Érd-Szombathely 3-13

 5. Földessy Miki

  Apollo Bratislava-Szentendre: 6-4
  Spiders Bratislava-Szentendre: 6-5. Jó meccsek voltak, rájuk nyomta a bélyegét, hogy faütővel vettük fel mi is a harcot ellenük és mi tagadás, nem nagyon ment az ütés a csapatnak. Kivéve Fujiwara főnök urat, aki megmutatta, hogy hogyan is kell ezt a játékot játszani. Vasárnap ütött egy 120 méteres home runt faütővel, plusz még rengeteg szép megmozdulása volt. A csapat többi tagja nem tudta felvenni a ritmust vele. De nem baj, június 25-én dupla szlovak meccs Szentendrén, a 2 legjobb szlovak csapat ellen. Reméljük ott majd megmutatjuk.

 6. Orgaz

  1214,9 de jó sokára mert egymás után láttam meg a ti eredményeiteket