Hétvégi eredmények

Magyar Kupa »

 • Jánossomorja Rascals – Szentendre Sleepwalkers 12:4
 • Óbuda Brick Factory – Nagykanizsa Ants 5:6
 • Nagykanizsa Ants – Jánossomorja Rascals 17:0

NB II – 8. forduló »

 • Jászberény Stinky Sox – Érd Aeros 7:6

NB II – 13. forduló »

 • Érd Aeros – Jászberény Stinky Sox 9:21

Statisztikák a baseballfan.hu-n a Bajnokság ill. Csapatok menüpontok alatt.

15 thoughts on “Hétvégi eredmények

 1. Gida

  Hali!!!

  Tényleg jó meccset játszottunk!!!
  Mindenkinek voltak jó megmozdulásai, nem sokon múlt:), bárki nyerhetett volna.
  Üdv!!!

 2. Brecsi

  Reméljük a rájátszás is hasonlóan izgalmas meccseket fog hozni. Hajrá mindenki, győzzön a jobb!

 3. poppy

  Sziasztok! Volt szerencsém mindkét kupa napon bele-bele nézni az elődöntőkbe és a döntőbe. Az össznézőszám talán súrolta a negyven főt, ami nem utal túl nagy érdeklődésre.
  Röviden és tömören a következők történtek: Az Obf-Kanizsa mérkőzés elején még az sem volt tiszta, ki a hazai csapat, de megérkezett Vida Péter és helyretette a dolgokat. Mérkőzés elején kijelentették, hogy a kupán is él az 5 inninges szabály. És elkezdtük.
  Mivel még stati nincs felrakva (2006. 04. 09. első forduló sem!) és nem akarok emlékezetből dolgozni, legyen annyi elég, hogy sok ütés nem született. Jó pár inningig 0-0 volt, majd pár hit és kanizsai hibák után 5-0 Óbudának. Ahhoz, hogy ne legyen kanizsai pont, kellett Kalo, Zsoba és Gyuri egy-egy pompás megmozdulása. Zsoba és Gida ledobta amit lehetett, és jött a kötelező csere. Gábor jól szórt, Ő ki is tartott a végéig, amíg az Óbudánál Moki egy inninget vállalt, majd Lupti, és vágül Robi dobott. Kanizsa pontonként felzárkózott, és az utolsó inningben 5-3-nál a hangyák támadtak utoljára. Igazából a vége volt izgalmas, amikor 5-4-nél, 2 outnál, 2-3-as futónál, Török András egy komoly ütést küldött a rf-re. Igazi szemét jobb külsős ütés volt, tekeredett, ahogy már nem is lehet. Kaló mégis elérte vetődéssel, de sajnos csak súrolta a kesztyűje szélét. Labda a földön, futók bent. Kanizsa nyert 5-6-ra.
  Az idő egyre romlott, jött az eső és a Somorja-Szentendre mérkőzés. Esett is, és szomorú is voltam, úgyhogy csak arra emlékszem, hogy rengeteg ütés volt mindkét részről. Aki akar, az írhat részleteket, bennem még az maradt meg azon kívül, hogy percenként csengett az ütő, hogy a védekező csapatoknál mindig teljesen üresek voltak a kispadok. Somorja egy izgalmas mérkőzésen – amiben érzésem szerint végig benne volt a fordítás lehetősége, mégis – nagy fölénnyel verte a Szentendrét.
  A döntő kimenetele számomra nem volt kétséges. Kanizsa rengeteg dupla mérkőzéses hétvégén volt túl, szokta a terhelést. Ezzel szemben Somorja 9 embere és a legjobb dobója szerintem elkészült az erejével. Mindkét csapat az előző napi dobóival kezdett. Kanizsa ütött, Somorja hibázgatott és lassan, de biztosan nőtt a különbség. Az 5. inning után Gida is dobott egy kicsit majd Dara zárta a döntőt. Voltak szép megmozdulások, amit a 14 fős közönség morajlása kísért.
  Erről az összecsapásról van stati, nézegessétek.

  Én személy szerint gratulálok a Kanizsának a győzelemhez! Nagyon örültem, hogy láthattam a Somorját döntőben játszani, ezt szerintem már rég megérdemelték! A szervezés – ahogy láttam – abból állt, hogy lejött a szokásos Zalai Hírlapos sajtó, Jules fotózott, és néhány ember elhozta a szüleit! (Az első mérkőzés 1 bíróval ment le!) Találkoztam a helyi softballos lányokkal és LÁTTAM EGY IGAZI ÉLŐ ELNÖKSÉGI TAGOT! A végét már nem tudtam megvárni, de ahogy hallottam, a 17-0-t pezsgőzés követte.
  Hajrá magyar baseball!

 4. Zsoba

  Jah és köszi mindenkinek aki adött kölcsön cuccost pl Fat, Szentendre

 5. gondi

  kedves popi!
  nem tudom hogy már megint mi a célod vagy mire akarsz kijukadni de azért több dolog is történ.
  a kupa döntőről eddig 3 tartalmas írás jelent meg a zalai hírekben.
  a hétvége alatt majd a következő napokon szinte 1-2 óránként ment a beharangozó ill.a lejátszott mérkőzések eredménye a kanizsa rádióban.
  a városi tv mind a két nap forgatott és megy a jelenleg is a tv-ben az összegzés.
  a pálya és környékének előkészítéséről nem akarok részletesen írni.
  ha most folytatnám már átcsapna személyeskedésbe “óbudai popi”.

 6. Zsoba

  Vazee tőlem nem akartak interjút?:) Pedig van egy két tuti mondatom ilyen esetekre Ebby Calvin ‘Nuke’ LaLoosh styleban

 7. Gazsi

  4-18
  5-14
  Nem minősítem Dini memóriáját és/vagy matektudását, mert átcsapna személyeskedésbe.