A jegyzőkönyv kedvéért

A tegnapelőtti, harmadik meccset elég simánt húzta be a Cards. Amíg náluk Carpenter hozta a formáját, addig a Detroit dobói nem a legjobb napjukat fogták ki, sőt Zumaya orbitális hibáján pedig el is ment nekik a meccs val’szeg – a Tigers öt WS-errorjából hármat a dobók hoztak össze. A végén Taguchi futotta be a Cards ötödik pontját – jellemzően egy wild pitch-ből. Mindeközben a Tigers ütősora az előző két (Yanks ill. A’s elleni) derbihez képest megmagyarázhatatlanul gyatra teljesítménnyel rukkolt elő immár harmadjára is.

 • Detroit Tigers – St. Louis Cardinals 0:5
 • A Cardinals 2:1-re vezet.

A tegnapi, negyedik meccs eső miatt mára lett halasztva. Ha marad a rossz idő, mindössze másodszor fordulna elő a WS-ek történetében, hogy az esetleges hetedik meccs Halloween után kerülne megrendezésre. A meccsek előtt osztják a díjakat sorban. Az év legjobb támadó-teljesítményéért járó Hank Aaron – Mr.755HR – díjat az Nemzeti Ligában Ryan Howard (PHI), az Amerikai Ligában pedig Derek Jeter (NYY) kapta. Carlos Delgado (NYM) az elismerésre legméltóbb közösségi szerepválalásért adható – jó tanuló jó sportoló – Roberto Clemente díjat vehette át. (Statjaik az MLB.com-on.)

Tévén viszont “nem sokan” követik az eseményeket, a meccsek sorban hozzák a történelmi mélypontokat nézettség tekintetében.
Na puff.

27 thoughts on “A jegyzőkönyv kedvéért

 1. csabiNAT

  valaki, aki tudja nezni a meccsekt nem venne fel nekem? kuldenek cd/dvd-t meg valaszboritekot :))

 2. rr.)

  Nem tudom felvenni, a WM Recordert ledobja az MLB.com. Vagy bennem van a hiba? Hogy kell ezt csinálni?

 3. Inter

  Nekem ADA módban nem dobja le, ha bezárod az mlb.tv ablakot. A Division Series meccseket már felvettem. Néha megszakad persze. 🙂 Ilyenkor kezdheti az ember elölről.

  Tényleg, a 2005-ös (vagy még korábbi meccsek) nincsenek meg valakinek?

 4. rr.)

  A hosszabb meccsösszefoglalókat (condensed games) már tolom is fel YouTube-ra, azokon az összes ütéshez állás rajta van. A meccsek felvétele értelemszerűen eltart pár napig, néha dolgoznom is kell a gépen 🙂

 5. Inter

  Ez változó, mert a stream néha tartalmazza a két órás pregame showt is. Enélkül 6-800 mega, ezzel egy giga körül van.

  Neked most működik amúgy rendesen? Nekem RTSP errort ír ki, de az a furcsa, hogy 5 percet azért letölt előtte…

 6. rr.)

  én most a playoff condenseket meg az összes 2006-os orioles meccs összefoglalóit veszem fel, de semmi gond, pedig mellettük csúszik lefele az új sóspark is 🙂 a pregame show kiiktatása nem gond, mert most már van olyan opció, hogy beleklikkolhatsz a streambe, ha adott inningre kattintasz a scoreline-ban. nem t’om mióta létezik, de nagy okosság. pregame show kilövéséhez értelemszerűen egyes tetejébe 😉

 7. Inter

  26, de ebben benne vannak a pregame show-k is, meg a néha fél órányi MLB-s “monoszkóp” a meccs előtt.

  Btw, nem tudsz valami jó wmv editort, hogy ezeket kivágjam? Vagy előbb rakjam át aviba, és akkor vágjam ki?

 8. Inter

  Blaze Media Pro néha fogja magát editálás közben és elszáll, természetesen egy változtatás sem marad meg, amit a videóban vágtam 🙂 Szóval valami más kéne, még a Premiere-n gondolkodom, de azt több ideig tart megtanulni, mint amíg megvágnám ezeket 🙂

 9. Brecsi

  Egészen véletlenül a gépemre került egy halom videó editor cucc. Nem tudom hogyan történt, de megvan a Premiere 7.0 Sony Vegas 6.0 Pinaclestudio 9.0, ha esetleg érdekel Inter:) Ezek kezelik a cuccot, a Premier elvileg real playerre tudja renderelni utána, hogy netrekész legyen a cucc. (De gondolom a többi is tudja)

 10. razgon

  Talán követíteni kellene másfelé is…. Én szívesen néztem volna.

 11. rr.)

  Ezt nem igazán értem, mit kellene közvetíteni? Nem kekeckedésből, de tényleg nem értem a kérést. Ahhoz, hogy élőben nézni tudd a meccseket, szükséged van egy MLB.tv előfizetésre. Ezeket maximum rögzíteni tudjuk, ahogy azt Inter meg is tette. Részemről felpakoltam a PO összefoglalókat DailyMotion-re.

 12. gabesz

  sztem razgon a sportcsatornákra gondolt, mondjuk a Sport1-2-re, és nem hülyeség, ha az amerikai focit már agyba-főbe nyomják, lehet be kéne próbálkozni a baseballal is…

 13. rr.)

  ehh… szvsz elég ránézni az itteni statra vagy bármelyik másik oldal és fórum statjára. ennyi, ennyien vagyunk.

 14. gabesz

  az amcsifocit sem szertték sokkal többen mielőtt elkezdték nyomni mindenhol

  a Hip-Hop Boyz-t sem hallgatná senki, ha nem adta volna éjjel-nappal a tv meg a rádió…

 15. Inter

  Jah, Gabesznak igaza van. ’96 környékén a “híres-legendás” Budapest Cowboys is lehúzta a rolót a többi csapattal együtt.