Vissza a képernyő elé

A szezonnak vége Magyarországon, Amerikában, Japánban és Tajvanon is, az unatkozó sztárok még nyomnak 1-2 meccset Japánban, mi jön ezután? Nos, az Interkontinentális Baseball Kupa következik.

Idén Tajcsungban, Tajvanon rendezi meg az IBF november 9–19. között. A résztvevők: Kuba, Olaszország, Hollandia, Japán, Korea, Fülöp-szigetek, Ausztrália és Tajvan. A meccseket az ESPN Asia tajvani ‘kiadása’ közvetíti.

Múltkori írásom óta a tajvani ESPN ‘átköltözött’ a PPStream kínálatából a VGO Live csatornái közé. Így aki nézni akarja, töltse le a klienst, és telepítse. Bár ez is kínai nyelvű, az ESPN olvashatóan jelenik meg. Egyelőre még nem túl stabil az adó, néha egyáltalán nem, néha félgőzzel, néha pedig teljesen jól (375kb/s) jön. Mint korábban már írtam, minél többen nézik, annál stabilabb az adás.

Rögzítéshez ehhez is a PPRecordert javaslom. A link megkeresése kissé trükkösebb, mint általában: alapbeállításokkal történt telepítés esetén a c:\Program Files\21cn\VGO\http\ könyvtárban találjuk meg a ESPNĚĺÓý̨.asx nevű filet, pl. notepaddel megnyitva megtaláljuk a linket (pl http://127.0.0.1:18988/ps/1162321669/396/ESPNĚĺÓý̨.asf ) amit a PPRecordernek közvetlenül megadhatunk. Természetesen a VGO-ban az ESPN-nek futnia kell a felvétel alatt.

Az ESPN Taiwan műsorát az ESPN Asia oldalán találjuk meg.
(7 órával vannak előttünk.)

6 thoughts on “Vissza a képernyő elé

 1. rr.)

  ESPN Asia nekem a TVU Playan keresztül is jön. És van ott NBA TV is, ha valaki a kosárra pörögne, ahogy az adminunk 😉

 2. marci

  Csak az nem a Taiwan. Ott nem latod az IK-t, mint ahogy japan profi meccseket sem lathattal. Annak a musorat ugy latod, ha Kinat valasztod az orszagok kozul.

 3. razgon

  Azért nem lenne semmi, ha egyszer az Interkontinentális Baseball Kupa szereplői között ott lenne az hogy: HUN….

 4. marci

  Kubanak gratulalok, Hollandia elott le a kalappal. Az eddigi legnagyobb europai sikert ertek el.

  Micsoda meccs volt a donto! Nagyon izgalmas, h egy meccs a mindent eldonto. Persze ebbol meg parat megneznek… d:S