2007 Hall of Famers

Tony Gwynn és Cal Ripken Jr. baseball-kártyák
Mr. 3141 és Mr. 3184 kártyáinak értéke most val’szeg nem kicsit emelkedtek

Két olyan játékost választottak be idén a Nemzeti Baseball Hírességek Csarnokába, akik egész pályafutásukat egy-egy csapatnál játszották végig. Tony Gwynn húsz éven keresztül volt a Padres outfielder-e, Cal Ripken Jr. pedig huszonegy éven át volt az Orioles shortstop-ja. (Igeeeeeeeeen!) Cal Ripken Jr. 537 szavazatot (98,53%) kapott, ezzel minden idők harmadik legmagasabb arányával szavazták be a legnagyobbak közé, Gwynn 532 (97,6%)-ja ugyanígy a hetedik.

Mark McGwire, akinek a szteroid-ügyei miatt az elejétől több mint kétséges volt a sikere, meg kellett elégednie 128 (23,5%) szavazattal, ami nagyon-nagyon messze van a szükséges 75%-tól.

Linkek:

5 thoughts on “2007 Hall of Famers

 1. Brecsi

  Azért durva lett volna, ha Ripken nem kerül be:))) Az élete nagy részét a pályán töltötte:)) Minden meccsen játszott nem tudom hány éven keresztül:))

 2. Szali

  Nézd meg hány éves, vonjál ki belőle hármat, így megkapod, hogy hány éve játszik. 🙂

 3. marci

  akkor egy kis okoskodas: bar most nem csekkoltam le, nekem ugy remlik, nem ‘huszonegy éven át volt az Orioles shortstop-ja’, mert sokat jatszott 3ason. 😛

 4. rr.)

  Szerintem csak azért rémlik úgy, mert az utolsó éveiben tényleg a hármason játszott, ahogy eleinte is, de ez a huszonegyből csak nyolc év volt. Sőt, az utolsó két évben volt, hogy már csak DH volt.

  A “zsinórja” 1982. május 30-tól 1998. szeptember 20-ig tartott, amikor ’95-ben Lou Gehrig régi rekordját megdöntötte, országos sugárzást kapott a meccs, mert ez volt a ’94-es sztrájk utáni első baseball-történetileg is kiemelkedő momentum a pályán.

  Érdemes csekkolni egy igazi O’s fan véleményét róla.

  (Szerinted véletlenül narancssárgák a linkek itt nálunk? 🙂