Repül a, repül a…

Emlékszel még azokra az időkre, amikor az irodában nem volt net, aztán csak naponta pár alkalommal tölthetted le a szigorúan üzleti levelezésed? Maradt az Excel táblák meg Word doksik mellett futatott Passziánsz és Aknakereső, vagy a kolléganők pletykái a kávé mellé. Aztán egyszer csak kötögették befelé mindehova a betárcsázós, később a szélesebb sávú megoldásokat. (Az indexen olvashatsz bővebben erről.) Hirtelen egész jó kis mókák álltak rendelkezésedre a melóidőben elszenvedett másnaposság elviselésének megkönnyítésére. Hogy-hogy nem, az internetben rejlő lehetőségeket elsőként a VHS-Betamax vitát is eldöntő pornóipar aknázta ki a (perverz, mert pasiból van) klikkerek nagy-nagy örömére. Ám nem mindenkinek adatik meg egy-egy elnézőbb mindenható rendszergazda vagy olyan fekvésű asztal, amire ha megpukkadnak se látnak rá a kiváncsi főnökök. Ahogy ezt mesélték nekem 😉 erre is rá lehet azonban unni. És ekkor megjelentek a flash-játékok.

A legelsők között tarolt a YetiSports sorozat első epizódja, amiben a csukafejest ugró pingvint kellett a Yeti baseball-ütőjére venned úgy, hogy az minél messzebre pattogjon-csússzon a jégen. Woooow. Milyen hamar 5 óra lett, mi?

Klón-klón hátán született, míg eljutottunk odáig, hogy egy brit bringás szájt, a Tredz ki nem jött a Dangerous Dave & Brutal Bob nevű játékával.

A cél ugyanaz, a szereplők kicsit mások: zúzd a hegyimenőt minél messzebb a szakadékba.

(A linkért járó köszönet jani-want illeti.)

Dangerous Dave & Brutal Bob: Mole sufing

5 thoughts on “Repül a, repül a…

  1. jani-wan

    nekem 1031.7 m a rekordom, de sikerült 125-öt is ütnöm. Azt sem egyszerű 🙂