Sajtózsemle

Kezdjük a múlt hét legkiemelkedőbb eseményével, ha nem is baseball: a Colts 29-17-re legyőzte a Bears-t Miamiban, így övék a 41. bajnoki gyűrű. Negyven rövid sztori az elmúlt 40 év negyven Super Bowl-jának történetéből:

Michael Smith, ESPN: A Story Behind Every Ring

A Szerencsekerékben ismertté vált Klausmann Viktor főszerkeszti a BulvárSport nevű új online lapot, amiről két cikket is kidobott a Hírkereső baseball témában. Az egyikben csupán Tiger Woods golfon kívüli sportszeretetéről írnak, inkább baseball, mint foci, de azért “Welcome Becks!“. A másikban viszont rávilágítanak arra, miért is éri meg ügyvédnek lenni Amerikában. (Azon kívül persze, hogy véresre keresed magadat azbeszt-pereken, és vásárolsz magadnak egy csapatot. És utál mindenki.)

BulvárSport: Ismét egy idióta per Amerikában

Az idén sokra tartott tehetségekről írt vég nélküli listákat mi is sokszor emlegettük, de az MVN-en végre listázzák a Japánból importált négy szupersztárt is. Ki is az a Daisuke Matsuzaka (BOS), Kei Igawa (NYY), Akinori Iwamura (TB) és Hideki Okajima (BOS)? Egy másik cikkükben pedig a Nemzeti Liga Keleti divíziójának esélyeit boncolgatják.

Daniel Rathman, Baseballistic: An Update on the MLB’s Newest Imports
Of Phils, Mets, Nats, Braves, and Fish: A Look at the 2007 NL East

Dice-K gyroballjáról csak nem tudnak lepattanni, ezúttal egy alapvetően dizájnnal foglalkozó blogon boncolgatják a Sports Illustrated cikkét idézve a dobás újszerűségének kérdését – SI link ott alant. Az ezelőtti posztjukban pedig a Wii játékélményről írnak, érdemes azt is csekkolni.

Jeffrey Goodman, Vestal Design: The Gyroball: Does He Have It?
Wii Old People Enjoy Wii


Alyssa Milano Mets meccsen didereg

Alyssa Milano leginkább a Melrose Place-ből lehet ismerős, a kanegér Mancini doki bugyuta kishúgát játszotta – a’szem, ha jól emlékszem, bár arra meg tisztán, hogy ő volt Schwarzi kislánya a Kommandóban. A kishölgy most csatlakozott egy divattervező csoporthoz, mert fantasztikus ötletei vannak, hogy a nem túl nőies baseball-szerkókat hogy lehetne divatosabbá tenni, és így talán még Carrie Bradshaw is hordhatna ilyesmit. Hogy-hogy nem, egész pofásak is.

Lifestyle Guru, Style and Focus Lifestyle PR: Alyssa Milano’s smart idea for baseball fashions

A Hardball Times ezúttal posztonkénti átlagokat számol.

Jeff Sackmann, THT: Average Is as Average Does

Arról mi is írtunk, hogy a Yankees Kína felé kacsintgat, de a baseball igéjét másfele is terjeszteni kell, ezért MLB küldöttség turnézik Ghánában.

Associated Press, ESPN: Delegation to promote baseball arrives in Ghana
T.J. Quinn, New York Daily News: Ya Ghana believe!

És a végére a legfontosabb, mert végre megint baseball élőben az MLB.TV-n. Az idei karib sorozatban a dominikai Aguilas Cibaeñas, a mexikói Naranjeros de Hermosillo, a puerto rico-i Gigantes de Carolina és a venezuelai Tigres de Aragua játszanak körmeccseket kétszer is egymással. A nyitómeccs már elve megadta az alaphangulatot, az első kör után már csak a dominikaiak 100%-osak, részletek, meccsek, eredmények az MLB.com-on.

Wikipedia: Caribbean Baseball World Series
Wikipedia: 2007 Caribbean Baseball World Series
MLB.com: 2007 Caribbean Series

2 thoughts on “Sajtózsemle

  1. jani-wan

    Én a Commandót láttam, de akkor nem tűnt fel nekem. Biztos nem igy nézett ki 🙂 Mostanában meg leginkább 24-et és Prison Break-et nézek. Ha tudom megnézem a boszorkákat is 🙂