Mit nézünk meg először?

A HVG médiablogján akadtam egy cikkre, amiben a mérvadó Online Journalism Review újságírói azt elemzik, hogyan segítik a látáskövető vizsgálatok az interneten olvasott cikkek dizájnjának fejlődését. Ha szakmabeli vagy, úgyis végigrágod magad rajta, ha nem, akkor meg megnyugtatlak, Zai mester, a dizájner adminunk keni-vágja a témát. Ami viszont számunkra is érdekes lehet, az alábbi képpel illusztrálják, mi a különbség a férfi és a női olvasók között abból a szempontból, hogy milyen támpontok alapján azonosítanak egy figurát.

George Brett

Bizony, állításuk szerint a pasik sokkal inkább fixírozzák a privát anatómiai területeket, még ha férfi baseball-játékosról (George Brett) is van szó, míg a nők megelégszenek ábrázatának masszív csekkolásával. Azonban mielőtt rohannánk a pszichológusunkhoz, megnyugtatásul közlik, hogy az Amerikai Kutyatenyésztők Klubjának honlapján ugyanez történik. Ez van, megrekedtünk állati ösztöneinknél 🙂 De ahogy egyik kedvenc sorozatomban, a Páran páranban (Coupling) is elhangzott:

„A férfiak nem azzal a felkiáltással találták fel a tüzet, hogy: “Jaj de jó, főzzünk valamit!”, hanem hogy: “De jó, így éjszaka is láthatunk női seggeket!”

Ha már ilyen jól megfixíroztuk Brett családi csomagját, akkor vessünk egy pillantást egy másik ábrára, amin azt számolgatják komoly emberek, hogy tavaly volt a legmagasabb az ütőjátékosok átlagmagassága, majdnem egészen pontosan 185 centi.

Linkek:

6 thoughts on “Mit nézünk meg először?

  1. Brecsi

    Valld be Gabesz!:D Mondjuk szerintem is… Azért megnézném a kontroll csoport tagjait:D Lehet válogatott meleg csapat volt:D

  2. gabesz

    ha azt akarod hogy a csajok nézzenek meg, akkor a szádba kell raknod…