Blogkörkép

A Miner blogkeresőnek hála, elég könnyen rátalálunk azokra a bloggerekre, akik baseball-ról írnak, és nem nekünk küldik el posztra az írásaikat – ejnye 🙂

Brecsi a bíróképzésről és a kupameccsükről:

Vasárnap bírói tanfolyamon vettem részt. Szarul indult, mert az óraállítást csúnyán benéztem, így a tervezett 7:45-ös kényelmes kelésből 8:45-ös kapkodós lett. Pedig még én figyelmeztettem KisMike-t, hogy nehogy savanyú legyen a tej és beszopja. Végül is időben, viszont még félálomban értem oda.

A teljes poszt: VAN BÍRÓD?

Vasárnap végre eljött a pillanat. (Sokan ellőtték már, pedig én is gondoltam egy ilyenre: Apa kezdődik, KEZ-DŐ-DIK…stb.) A Magyar Kupával hivatalosan is megkezdődött a 2007-es baseball szezon. Ők fával, mi fémmel, nekik 19, nekünk semmi. Mondjuk a nekik 19-ben mi is benne voltunk jócskán, így mondhatjuk, hogy szereztünk mi is pontot, csak a rossz oldalra. Ha nincs hiba, akkor szerény számításaim szerint 3:0 lett volna vége!

A teljes poszt: VAN KUPÁD?

GrizliGéza a kupameccsükről és egy meghívó:

Szombaton délben, kellemes időjárás mellett belecsaptunk a 2007-es bézból sezlonyba.
Kezdésként kupameccs jutott a Jászberény Stinky Sox csapata ellen. Akik az elmúlt pár évben odáig erősödtek, hogy tavaly év végén az osztályozón kiverék az Astrost, feljutva ezáltal az NB I-be.

A teljes poszt: Soseleszünkkupagyőztesek!

Holnap (szombaton) 11.00-től az első mérkőzésünket játszuk az idei bajnokságban a Sopron Westwind ellenében a nemesvámosi baseball-pályán. Akit érdekel, vagy csak nem tud magával mit kezdeni otthon, jó időben, húsvéti punnyadás közepette, jöjjön ki, szívesen látjuk.

A teljes poszt: Sopron@vamos

NYC a helyszínről:

Vége a tavaszi edzőmeccseknek, április elsején kezdődik a regular season. Yipeee! 🙂 Az első napon rögtön lesz New York-i érdekeltség, a Mets játszik idegenben a St. Louis Cardinals ellen. Az első meccs a városban hétfőn lesz, a Yankees fogadja a Tampa Bay Devil Rays csapatát.

A teljes poszt: Kezdődik a baseball szezon!

Az előző postban elfelejtettem leírni, hogy a Mets-Cardinals nyitómeccsnek különös bája van, ugyanis tavaly pont a St. Louis-i csapat ejtette ki a Mets-t a Championship Series-ből (és nyerte meg később a World Series-t), vagyis a new yorkiak pont ott folytathatják, ahol tavaly abbahagyták.

A teljes poszt: Kezdődik a baseball szezon! – Első meccs eredmény

Nem fogok minden eredményt beírni, pláne nem ilyen címmel, de a tisztesség az kívánja, hogy a Yankees meccsről is szóljak.

A teljes poszt: Kezdődik a baseball szezon! – Yankees meccs eredmény

Rocky316 fotósorozata egy hétvégi baráti dobálózásról: Március 30, baseball a margitszigeti Nagyréten

5 thoughts on “Blogkörkép

 1. Inter

  ELTE Amerikanisztikások szevasztok 🙂 De voltunk a szigeten március közepén is, azt nem dobta ki?

 2. szenyo

  ez a miner érdekes módon népsportblog-os találatokat hoz, de szenyo.hu -t nem simeri.
  Azért ez eléggé lehúzza nálam az oldal hitelességét 😉

 3. Brecsi

  Szenyo:

  “Szerintem nem keres a blogomban a miner.hu. Mi a teendő? Ha még nem adtad hozzá akkor küldd el a blogod címét. Ha már elküldted akkor arra kérünk, hogy légy türelemmel, előbb-utóbb bekerül a blogod is a listába.”