MLB ’07 start

Méltánytalanul elfeledkeztem volna a szezon kezdetéről? Nem, csak éjszakánként az összes körmömet rágva vártam, míg a Twins sweep után – jajj – behúzza első győzelmét az Orioles 🙂

Pár nagynevű dobónak nem úgy sikerült a szezonkezdet, mint Matsuzakának [BOS]. Curt Schilling [BOS] ERA-ja 11.25 a Royals-tól kapott 7:1-es zakó után, Barry Zito [SF] három futást engedett öt inning alatt, ebből egy séta teli bázisoknál – ijj, Carlos Zambrano [CHC] két futós homárt adott fel Adam Dunn-nak [CIN], Andy Pettitte visszatérése a Yankees-be is gyengécskére sikeredett, Chris Carpenter [STL] pedig még ezeken is túltéve öt futással volt benne a Mets-től kapott 6:1-es csokiban.

És aki még náluk is gyengébben dobott az Opening Day-en, az nem más mint Cincinnati polgármestere, Mark Mallory, akinek a Reds legenda Eric Davis kesztyűjébe kellett volna találnia a megtisztelő kezdődobásnál. Nos, így sikerült célzóvíz nélkül:

Mentségére legyen mondva, tudott magán nevetni, nem is keveset, amikor végig kellett hakniznia az összes tévéshow-t ezután a nem mindennapi teljesítmény után.

A teljes sztori itt olvasható.

Ha most kapcsolódsz be a szezonba, és a kedvenc csapatod divízióján kívül a többi esélyeibe is belekukkantanál, íme mind a hat előrejelzés a Baseball Analistáktól:

One thought on “MLB ’07 start