Kedves Sporttársak!

Nem biztos, hogy ide kellene, írjak, de Ti biztosan eljuttatjátok majd a legmegfelelőbb helyekre ezt a felhívásomat.

Aki nem ismerne, annak gyorsan bemutatkoznék: Vámos Attila vagyok a szövetség elnökségi tagja, egykori Sleepwalkers játékos, mostanság a 424 táborában jelenek meg hellyel-közzel. E soraim célja, hogy segítőtársakat toborozzak magam mellé sportágunk eddig nem látott intenzitású fejlesztéséhez. Az elnökség úgy vélem, nem a legalkalmasabb fórum az operatív feladatokhoz, mivel bebizonyosodott, hogy elfoglaltságu(n)k a totálisan előkészített döntések meghozatalára predesztinálja a vezetőséget. Erre viszont kiváló a grémium, és meggyőződésem, ahogy ez eddig is történt, ha konkrét projektre teszünk le ajánlatot, az elnök és a többiek is készséggel járulnak hozzá – akár anyagilag is a megvalósításhoz.

Nos, konkrétan mit is szeretnék? Összehozni belőletek egy rendkívül ütőképes csapatot, akikkel heti rendszerességgel találkoznánk és fegyelmezett, „cégszerű” módszerekkel, a sokat hangoztatott projekt-szemléletben állnánk neki a feladatoknak.

A teljesség igénye nélkül néhány felelősre váró feladat: utánpótlás nevelés beindítása Budapesten és további két-három vidéki városban (komplett módszertannal); iskolai program elindítása (pilot projectek, kész módszerek adaptálása); a működő utánpótlás helyszínek szakmai és felszereléssel való támogatása; Al Hrabosky látogatásához kötődő a „Magyar Baseball Nagykövete”kampány beindítása/fenntartása (főleg az USÁ-ban, finanszírozási lehetőségek feltérképezése); CEB és MLB edzők nyári két-három hetes programjának kialakítása; a baseball hazai televíziós közvetítésének elérése; a váci úti Vízművek pályán céges softball délutánok/versenyek szervezése…

Olyan embereket keresek, akik ténylegesen segíteni tudnak, és nagyon szeretnének is tenni a baseballért-softballért. Nagyon úgy tűnik, hogy a Szövetség operatív tennivalói Vida Petire és rám hárulnak, de ez rendjén is van így. Kérlek tehát benneteket, hogy hívjatok, írjatok és hozzuk össze az első találkozónkat. Én máris javasolnám a most (április 12.) csütörtök délutánt mondjuk a Liszt Ferenc téren valahol, esetleg már fél öttől. Aki eljön, némi üdítőzésre/sörözésre a vendégem. Szóljatok vissza hamar, hogy hány főre számíthatok.

Üdv,

Vámos Attila
(06 209 434 678, vamos.attila@dunakanyar-pilis.hu)

6 thoughts on “Kedves Sporttársak!

  1. Simonyi György

    Ez jó kezdeményezés. Hozzáfűzném a következőket:
    Marty Woytisyak kapcsolatban áll AL Hraboskyval onnan is jöhet támogatás, jó lenne Marty-t is bevonni ebbe a csapatba.
    Találkoztam a XIV. ker polgármesterével aki sportbarát és jeleztem a pálya igényünket, nem mondott ellent, fel kell őt keresni. Ehhez keresek társat, hogy meglátogassuk, mielőbb.
    simonyi