Született (baseball) feleségek

Írtunk róla már egyszer, hogy az HBO keze alól kikerült egy sorozat Baseball Wives címmel. A filmsorozat kábé arról szólhat, amiről a futballistafeleségekről szóló remekmű is, röviden: az otthon unatkozó asszonykákról, akik a férj nélkül eltöltött időt shoppingolással, fogyókúrával, muffin-receptek csereberéjével és a kertészfiúval való flörtöléssel töltik, amíg a férjuruk a pályán izzad a sikerért. Vagy éppen egy edzőtáborban tölti az időt sörözéssel, szteroid-dílerek telefonszámainak csereberéjével és nővérszerkóba bújt konzumhölgyek pátyolgatásával.

Akinek ez nem lenne elég, és kiváncsi a valóságra is, az megveheti az Amazon oldalán Jessica Canseco önéletrajzi vallomását, melyben őszintén (hihi) vall a férjével töltött évekről, annak minden apró titkáról.

Aki nem tudná, a férj José Canseco, a kubai származású, igencsak izgalmas – problémákkal, szteroidokkal és botrányokkal teli – életet élő MLB játékos. A srác nem kispályázik. Amellett, hogy csinos kis feleségével megtörtént pikáns sztorikat tudhatunk meg a könyvből, a fickó szerepelt több filmben, tv-s produkcióban, egyik részben még a Tini Nindzsa Teknőcök is megemlítik. És most figyeljetek, Madonna annak idején megkérte, hogy ugyan már vegye őt feleségül! A sztori valóságalapja persze nem ismert, de ezek a kis részletek izgalmas momentumokat ígérnek, ha elolvassuk a könyvet.

José a kongresszusi meghallgatáson éppen arról beszél, hogy a vitamindús müzlitől dagadt ilyen férfiasra az állkapcsa, a fülesbagoly pedig feszülten figyel és bólogat / fotó © Corbis

Bár azóta elváltak, és a kishölgy már egy plasztikai sebész oldalán tengeti életét. Hogy ez a házassága mennyire sikeres, arról saját szemünkkel is meggyőződhetünk a 2005. szeptemberi ami Playboy-t fellapozva. A tömör lényeg.

Ja igen, a sikeres baseball-pályafutás mellett – figyedoda Szenyo! – José idén bejutott a Full Tilt Poker világverseny döntőjébe is! Izgi élet a baseball élet!