Bajnoki gyűrű Magyarországon

Amint azt egy korábbi cikkben már említettem nektek, létezik egy európai MVP Baseball online liga, amelynek az épp aktuális, harmadik szezonjában én is elindultam a Yankees színeiben.

Talán nem tűnik túlzott öntömjénezésnek, ha elmesélem nektek, hogy sok nagyszerű alapszakaszbéli mérkőzés és egy viszonylag kemény rájátszás után sikerült diadalmaskodnom a bajnokságban, és végül a World Series trófeát is elhódítottam a San Francisco Giants ellenében, akikkel egy olasz fiú szerepelt. Az utóbbi időben a valódi baseball sajna kimaradt az életemből, így igazán nagyszerű érzés volt, hogy – az európai liga által – egy kicsit azért mégis sikerült átélni valamicskét a baseball örömeiből, még ha online játék formájában is.

Persze annak is örültem, hogy sikerült a magyar baseballt ily módon is reprezentálni, és persze jó érzés volt az is, hogy ez volt az első szezonom ebben a ligában. Most egyelőre 3 magyar játékos indul, de bátran merem ajánlani mindenkinek, aki ebben a formában is át akarja élni ennek a nagyszerű sportnak a szépségét.

 

 

 

7 thoughts on “Bajnoki gyűrű Magyarországon

 1. Brecsi

  na akkor rámegyek:D nekem van egy instal verzióm, de azt nem szereti:D Letöltöm akkor a torrentről:D

 2. Szegab

  Sziasztok!

  Köszönöm a gratulációkat. 🙂

  Itt van egy pdf doksi amiben pontosan le van írva mi is kell pontosan a bajnokságban való szerepléshez. Ezt érdemes követni. 🙂

  http://mvpeurope.altervista.org/uploads/Info.pdf

  Pld. a roster ha jól emlékszem nem a KG, hanem az Ultimate verzió (UR).
  A pitcher pozició javitó, azoknak hasznos akik a dobó felőli nézetből tolják a pitchinget, stb. 🙂

  A 2007-es MOD-ot teljesen tiszta és új könyvtárba érdemes rakni. Tehát nem a régi 2005-re kell felrakni. A MOD Install közben szépen “bekéri” a régi 2005 CD-it vagy image fájlait. Utánna aztán jöhet a többi szükséges stuff, ami a doksiban is olvasható.

  Remélem mások is csatlakoznak majd hozzánk itthonról. 🙂