Így is lehet…

Ííízirájder, öcsém, ííízirájder:

(itt valami videó volt, de mi lehetett az? :)

18 thoughts on “Így is lehet…

 1. Sitrep

  OFF
  magyar baseball fanok segitsetek!
  Nagyon ki vagyok éhezve egy kis MLB-re, főleg igy playoff környéken, de a szokásos t*rr*nt oldalakon nem találok semmi aktuális meccset, vagy csak nagyon keveset. Biztos tudja valaki, hol lehet hozzáférni az előző esti meccsekhez?? [főleg Yankees meccsek érdekelnek, majd playoffba]
  Köszi előre is!

 2. marci

  Cikk idejetmult, csak attekintesre jo. A baratod, SopCast kell. De ugy hallottam, az mlb.com-on is az elozo napi meccseket most ingyen tudod nezni.

 3. Sitrep

  köszönöm a segitséget, remélem menni fog. Szeretném a playoff mecsseket úgy nézni, ha nem is előben, hogy nem tudom mi a vége, remélem sikerül!

 4. Matthew99

  Csak akkor gyorsan át kell lépned a kezdőoldalt mert ott kint lesznek az eredmények.Egyébként én is így néztem eddig is és így is fogom.Go Yankees!

 5. Sitrep

  csak odapillantottam, nem néztem még meg részletesen, de akkor lehet felvételtől is nézni, ugye, vagy letölteni? Azért azt nem biztos hogy bevállalom hogy hajnalba élőben nézzem..

 6. Matthew

  rr.) megadta a megoldást!playball.paizai.hu itt a link és hajrá.Meg lehet felvételről nézni de letölteni még nem próbáltam.

 7. Sitrep

  Kösz mindenkinek még1x a segitséget. Jelentem sikeres volt, most néztem meg a tegnapi O’s elleni meccset, jó volt 🙂
  Kösz rr.) úgy fogom csinálni én is, a media centerbe megyek és onnan kattintok majd. Mondjuk ott meg gyorsan át kell kattintani egy másik fülre a jobboldalon, mert a Relatedbe pl. most is ott viritott a “Mora’s game-winner” video, ami egy kissé spoileres..

 8. mfbc29

  nem kell masik fulbe kattintani, hanem amig buffer megy az elejen kihuzod az ablakot jobb szelre ugy, hogy csak a meccs kepernyoje maradjon benn 😉

 9. Sitrep

  igaz 🙂
  most látom, úgy tűnik a postseasonbe a tegnapi meccset is csak fizetősen lehet nézni. Mondjuk $25 nem nagy pénz, de lehet megnézem ezt a SopCAstot, talán holnap lesz rá időm

 10. rsk

  vagy duplaklikk :)) de az azer nem jo, mer ha bele akarsz tekerni szunetnel, akkor ki kell lepni teljes kepbol (wmp), szoval huzni kell, nincs mese 🙂