6 thoughts on “Mad again

 1. Esc

  Túl van fújva ez doppingügy a baseballban. Szinte az összes major sportban használják(mint ahogy talán talán az olimpikonokban is, de ez más tészta). Egy pillanatig sem mondom, hogy jó, de ez van. Felesleges boszorkányüldözés, amit 1-2 játékossal csinálnak, hisz a liga nem kis részére rá lehetne így szállni.
  Írhatják az amerikai szakértők naiv rácsodálkozással a cikkeket(Mitchell-riport, stb), de amíg a lebukás ennyire lazán van kezelve vagy a szokásos “doppinggyártás-ellenőrzés-nagyobb teljesítmény három mekkora, egymást tápláló üzletág” összeesküvés-elmélet nincsen egyértelműen cáfolva, addig nincs is miről beszélni szerintem…

 2. Esc

  Én értem, csak kérdezted, hogy miért tartom álszentségnek. De sajnos nem csak ilyen lapokban lehet látni, még a Sports Illustrated is rendszeresen foglalkozik vele.

 3. roboter

  Az USA ánblokk [en bloc] eleve a teljesítménycentrikusságról szól. Hogy ezt néha megkérdőjelezik a finnyáskodó entellektüellek – az úgyszintén 😉 [Az újságíró nem kóser állatfajta.] Nem vagyok kimondott bölcsésztípus, bár bővebben kifejthető lenne a téma.