Pinch Hitter 3

Végre péntek! Gyorsan végezd el ebédig a kötelezőket, és irány a gyémánt! Itt az általunk kétszer is megénekelt (egyes meg a kettes) Pinch Hitter sorozat harmadik darabja, amiben a Mousebreaker most igazán nagyot gurított: 10 éves karrier-módban csapathatod! Már nem csak ütögetned kell, hanem futnod és elkapnod is, egyszóval baseballt játszanod.

A játék rögtön a trainerrel kezdődik, ahol mindhárom feladatot begyakarolhatod, és az elért pontjaid alapján kapsz junior ligás ajánlatokat. Ahogy leszerződsz egy csapathoz, indul a játék. 10 meccses szezont kell végigjátszanod a csapatoddal, és ha jó vagy, akkor jöhet a rájátszás. És így lépegethetsz csapatról csapatra, ligáról ligára.

Az ütés ismerős lehet az első két részből, ha új vagy, érdemes azokban begyakorolnod. A futás lényege, hogy takkra másodpercenként kell klikkelned a sebességed növeléséhez. Junior ligában még van egy kis segédmérő, ami bár három kattintás után eltűnik, azonban elég ahhoz, hogy biztonságosan elérj a bázisra.

Azonban felsőbb ligákban már nincs segédlet, vagy metronóm van a kezedben, vagy segítesz magadon, és plö kiraksz egy analóg órát a desktopodra. Windowsban ott az alapértelmezett minialkalmazások (desktop gadgetek) között, csak be kell neki pipálni a másodpercmutatót. Az elkapás nem túl rafkós, benézed, hova esik a labda, és amikor kábé odaérsz, beleklikkelsz és kesztyűzöd. Bár tud idegesítő lenni, amikor az egérrel a képernyőn kívülre kell navigálnod, ahol semmire sem mész már a kattintással.

Meccs közben folyamatosan közvetíti neked a gép, hogy éppen mi történik a pályán, és ha te következel ütésnél, vagy éppen feléd száll a labda, akkor jelzi, hogy rajtad a sor. Ütsz, futsz, elkapsz, hozzáteszed a csapatodéhoz, amit tudsz. Ha bezárod a böngésződ ablakát játék közben, akkor vesztes meccsnek könyveli el, viszont ha csak tabot váltasz, akkor addig szünetel a játék, ez nagyon okos megoldás. Ha lejátszott meccs után kapcsolod ki a böngésződet, akkor menti az eredményeidet, a liga állását, és legközelebb is onnan folytathatod, ahol abbahagytad. Ha ráuntál, akkor rögtön a játék elején nullázhatod magad, és új karrierbe kezdhetsz.

Vigyázat, ha az első két rész sok idődet vitte el, akkor a harmadik nem vicc, súlyosan addiktív.

3 thoughts on “Pinch Hitter 3

  1. robi roboter Post author

    Szerintem az csak annyi, hogy ha végzel a 10 éves karriereddel, akkor megosztja a Facebookon, hogy mennyi zsetont ütöttél ösze, és mik a statjaid. Realtime páros (MMO) ütögetésre a Dugout Heroesnál jobbat úgysem fognak kitalálni: http://mlbdugoutheroes.gamescampus.com/

  2. robi roboter Post author

    No, rapidban lenyomtam egy karriert, ha a Facebook konnekteddel lépsz be, akkor az oldal aljára görgetve, a kommentek felett látható az eredményem: 6.488.572

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük