Második meccs a Tokyo Dome-ban

Cespedesen annyit röhögött tegnap a világ, hogy a második MLB meccsén csak azért is megütötte az első májer homárját.

A pufi Colon 8 inning alatt 3 H, 1 HR, 6 SO, és a másik oldalon Vargas sem dobott rosszul, de aztán a Mariners bullpen minden dobója feladott egy home runt, így az A’s könnyedén döntetlenre hozta a japán sorozatot. Se Ichironak, se Kurt Suzukinak nem ment ma, úgyhogy az idei Ichi-meter a jövő hétig biztosan megállt #4-nél. A csapatok hazarepülnek, játszanak még egy-két Spring Training meccset, hogy aztán jövő szerdán egy immár Pujols nélküli Cards vs. Marlins-szal végre elkezdődjön a kontinensen is a szezon.

A zsírúj Miami stadion 2 és fél millióba került home run ünneplőgépe annyira pszichedelikusra sikerült, hogy pár nap alatt felszántotta a netet, és minimum értetlenkedést, de inkább harsány kacajt fakasztott a baseball-blogokon. Olyannyira, hogy ami videót megosztottak róla, az máris privát státuszba került, úgyhogy egyelőre meg kell elégednünk az előzetes látványtervvel.

Mindeközben az Indians stadion tetejére a napelemek mellé szélturbinákat telepítenek, a májer liga fejesei pedig európai stadionokat szemléznek a majdan ide kihelyezendő meccsekhez.

Előző írásaink a témában:

Opening Day ’12

Négy nap és kezdődik…

Welcome to Miami

2 thoughts on “Második meccs a Tokyo Dome-ban

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük