Danny McBride aka Kenny Powers interjú

Ahogy arról mi is többször írtunk már, holnap indul az Eastbound & Down (Egyszer fent…, inkább lent) harmadik évada magyarul az HBO-n. Dübörög a promógépezet, ma a comment:com közölt le egy interjút a forgatókönyvíró-színész Danny McBride-dal a sokatmondó ‘Minden műfasznak jelentősége van’ címmel.

„Az MLB (az amerikai profi baseball-liga) hogy reagált a sorozatra?
Meglepően pozitívan, de nemcsak ők, hanem profi kosarasok, focisták, és autóversenyzők is. A profi sportokban mindenütt vannak Kenny Powersek.

És a rajongók?
Az Egyszer fent…, inkább lent az egyik olyan sorozat, amit vagy megértenek az emberek, vagy nem, és akik megértenek, azok szenvedélyesen szeretik. Az interneten nem egy Kenny Powers-tetoválást láttam már a rajongók által feltöltött képeken például, ami valahol ijesztő is. Mások nem tudnak mit kezdeni a sorozattal, mert nem képesek túltenni magukat azon, mennyire közönséges a stílusa. A rajongók persze megértik, hogy a káromkodások nem ezárt vannak a sorozatban, mert szeretjük azt ismételgetni, hogy fasz, pina, segg, hanem azért, mert ez is része a történetnek, a karakternek.”

Az egészért klikk a c:c-re: Minden műfasznak jelentősége van – interjú Danny McBride színésszel

Ha olthatatlan vágyat érzel, hogy déli suttyónak öltözz, akkor irány a hivatalos oldal, ahol potom harminc dollárért Kenny Powers parókát, napgépet és kecskeszakállt vehetsz, majd még 22 dollárért az új csapata, a Myrtle Beach Mermen polóját is beszerezheted.

A sorozat torrentmoziban beszerezhető, az első két évad akár szinkronosan is, de már a teljes harmadikhoz is fent vannak a feliratok jobb helyeken.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük