“That’s a clown question, bro!”

Bryce Harper a Nationals 19 éves szupertehetsége, aki Mike Trouttal fut versenyt az év rookieja címéért. A srác olyan számokkal bír az első szezonjában, mint plö az első 25 meccsén: .267, 2 HR, 9 RBI, .818 OPS. Aztán lendületet vett, és az utolsó 15 meccsén már: .368, 5 HR, 10 RBI, 1.147 OPS. Ezekkel a mutatókkal érkezett Torontóba, ahol aztán hétfőtől szerdáig söpörték a Blue Jayst. Kedden a harmadik inningben vágott egy hatalmas homárt, meg még két hitet, és a Washington simán be is húzta a meccset. Eddig tiszta sor.

Aztán a klubházban az ilyenkor szokásos interjú során a Score magazin újságírója megkérdezte, hogy kihasználva a Kanadában alacsonyabb korhatárt, iszik-e egy sört a győzelem örömére?

Ontario államban 19 év az alkoholfogyasztás legális korhatára, szemben az amerikai 21-gyel.

A válasz epik:

http://youtu.be/JzbhjzsyvGk

“I’m not answering that. That’s a clown question, bro.”

És másnap reggelre nem volt twitter, blog, napilap, site, ami ne csűrte-csavarta volna a mondatot. Mém született.

Hogy a srác tufa-e annyira, hogy még nem dolgozta fel a Nats PR tréningjeit, mégis hogyan kell nyilatkozatot adni, vagy csak sokat nézett rajzfilmeket, ahol a kanadaiak mindig fura népek, nem tudni. Azt viszont a jelek szerint az újságíró nem tudta, hogy Harper mormon vallású, ők pedig nem isznak alkoholt, de még fekete teát sem. Attól most tekintsünk el, hogy a Kanada-gyalázásban élen járó South Parkban mit gondolnak a mormonokról és a vallásalapító Joseph Smithről.

Azonban ha a mókagyár beindul, nincs megállás, amíg ki nem ég a viccrelénk. A sok bárgyú poénkodás után azonban megszületett az eddigi legjobb videó a témában:

Hogy aztán másnapra már folytatása is legyen. Na jó, ennyi ebből pont elég is.

Az elkövetők hardcore rajongói lehetnek a rightfieldernek, mert már két éve megy a lefutott ChuckNorrisFacts.com mintájára létrehozott BryceHarperFacts.com, ahol a klasszikussá vált Chuck Norris poénokon csavartak egy baseballosat.

Ám koránt sincs ezzel még vége.

A Denver Beer Co. sörgyár június 25-ére piacra dobja a “Clown Question Bro” márkájú lágerét, hogy mire a Nats befut a Rockieshoz, akár a szintén coloradoi South Parkban is koccinthassanak a vendég tiszteletére.

 

Egyéb sör témájú írásaink:

Rheingold

Moxie

MLB csapatok sörnyelven

4 thoughts on ““That’s a clown question, bro!”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük