Pete Rose reality

Pete Roseról többször írtunk már mi is, a legendás Big Red Machine ütőgépe volt a hetvenes évek elején, és a 4256 hites karrierrekordja azóta is megdönthetetlennek tűnik. De ő volt Charlie Hustle, aki sikeres Reds edzőként megbukott azon, hogy saját csapatára fogadott szerencsejátékosként. Emiatt 1989-ben örökre eltiltották a májer ligának és a profi baseballnak még csak a közeléből is. A nagy Pete Rose sosem szerénységéről vagy visszafogottságáról volt híres. Eltiltása után írt jópár könyvet, persze mindet a baseballról, és természetesen minden botrányszagú eseményt kötelezően kommentált.

De hogy véletlenül se maradjon le más, hasonlóan nagyszájú amerikai celebektől, friss a hír, hogy reality show készül vele és a nála negyven évvel fiatalabb modellcsajával, Kim Kianával a főszerepben.

Hé, bébi, benne leszünk a tévében, benne leszünk a tévében!

A TLC nevű kábeladó lesz olyan bátor, hogy a kétgyermekes Playboy-cica és a szabadszájú, szintén családos baseball-legenda közös programjait a nézők arcába tolja. A szokásos promóduma szerint ez aztán tényleg valódi és vicces lesz. Na, ilyet se láttunk még. Kim szerint ők egy modern család. Azta! Mondjuk korban, séróban és mellméretben valóban hajaznak a Modern család  c. sorozat főszereplőire, Ed O’Neillre és Sofia Vergarára.

Pete Rose és Kim Kiana fognak minket játszani az életben, tényleg?

Olyan meglepő fordulatok várhatóak, mint például Pete Rose elviszi a gyerekeket Cooperstownba a Hall of Fame csarnokba, oda ahova a botránya után esélye sincs bekerülnie. És a csinnadrattával az egyik ki is mondott célja persze meglágyítani a döntéshozókat, akik látva majd Pete emberi oldalát, talán adnak neki egy második esélyt.

Az őszi műsorrendben várható a show első öt epizódja. Hogy addig is képet kaphass Rose “komikusi” vénájáról, íme egy videó Sasha Baron Cohen meleg stylist alteregójával, Brünőval:

A realityről bővebben az Entertainment Weekly oldalán olvashatsz:

EW.com: TLC orders Pete Rose reality series

Hasonló témájú írásaink:

A baseball-történet 10 megdönthetetlen rekordja

Listamánia

Megszólalt Pete Rose

HBF Pubcast #7

3 thoughts on “Pete Rose reality

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük