Baseball-bajszok

A Kanada – Nagy-Britannia WBCQ meccset nézve feltűnt, hogy az egyik britnek igen vicces pxnanyaló van az orra alá biggyesztve. Nos, ez a brit a 1B Matt Roxburgh. Aki ráadásul ausztrál és outfielder. Jó mi? 26 éves, és a Brisbane Banditsben játszik az ausztrál ligában, az ABL-ben. Saját elmondása szerint úgy került a brit csapatba, hogy amikor még télen rákeresett a neten a WBC-re, akkor látta, hogy az angolok indulnak a selejtezőn, és az egyik régi edzője benne van a brit edzői csapatban. Küldött nekik egy videót magáról, és beválogatták. Mivel a szülei Angliából vándoroltak ki, ő is útlevél-játékos, mint oly sokan a WBC-n. Tündérmese, mi?

De ugorjunk, a hetedikben a britek behozták a lefty reliver Greg Hendrix-et, akinek hasonlóan klasszikus orrszőrzete van, besírok. Régebben ajánlottam pár tumblogot – a bejegyzés alján listázva a további posztok. De kimaradt mind közül a legjobb!

A Baseball Staches!

A fotós mikroblog azokból az időkből szemlézi a baseball-játékosokat, amikor még Magnum és Mark Spitz voltak az ideálok, a férfiak mertek kackiás, dús vagy egészen idióta bajszokat hordani, nem a gyér hipszterszakáll volt a menő.

Természetesen korunk nagy bajszai is ott vannak, mint például Youkilisé, amikor éppen nem körszakállt visel. Roxburgh ezek közé az ikonok közé emelkedett most a WBC-n. Riszpekt.

Tumblr: Baseball Staches

Egyéb Tumblr témájú írásaink:

Régi baseball fotók

Minden HOF

Baseball Káma Szútra

Stadium Love

10 thoughts on “Baseball-bajszok

 1. cece

  Sziasztok!
  Mi vagy is a Hmvhely Beavers pont idén az NBII-NBIII-as keresztbejátszás során a Szentendre II. elleni meccsre hagytuk meg a bajuszt csapat szinten (már akinél van ilyen opció) 😀 …persze mi magunk jókat mosolyogtunk egymáson! Nyilván a Sleepwalkersel előtte nem találkoztunk még soha és ők akár hihették azt is, h mi így éljük dolgos mindennapjainkat..:D
  Képekben:
  https://www.facebook.com/media/set/?set=a.387004471353455.99711.150233248363913&type=1

 2. rsk

  először besírtam a röhejtől a brit részen, mondom megcsinálta a péntekem ez a poszt, aztán durva röhögés a Vidin majd erre még a Beaversnek újfent sikerült tromfolni. mi lesz még ezután? :DDD
  ma kéne borotválkoznom, lehet marad a bajsz…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük