WBCQ 3. nap

A tegnap esti meccsen azon kívül, hogy láttunk bajszos briteket – vagy legalábbis magukat britnek mondó ausztrálokat, végülis egy a korona, God save the Queen! – azon kívül láthattuk az első mercy rule-t is, mivel a végig sokkal magabiztosabb kanadaiak a hetedikben egész egyszerűen átgyalogoltak az angolokon, és 11:1-re behúzták a meccset.

WBCQ, Regensburg, 1. nap: Kanada – Nagy-Britannia 11:1 (7)

A videó-összefoglalót, a beszámolót, a jegyzőkönyvet, de akár a teljes meccset is megtalálod a World Baseball Classic hivatalos oldalán.

Az Armin-Wolf arenában ma este héttől Németország – Csehország rangadóval folytatódnak a küzdelmek, a két csapat összeállításáról szenyo és MakoG írtak pár napja:

WBCQ beharangozó: Csehország

WBCQ beharangozó: Németország

Hogy mi várható? Ha a németek tényleg komolyan gondolják ezt a tornát, akkor nekik ez kötelező gyakorlat, mert a rosterek alapján Kanadával kell megküzdeni a továbbjutást érő elsőségért. Este héttől várunk mindenkit a képernyők elé, a Facebook csoportban figyeljük, hogy végre mutatják-e a HBF különítményt, mert tegnap csak telefonálgató szöszi kiscsajokat meg unatkozó kisklambókat láttunk a lelátón.

Jupiterben az éjszakai meccsen – ahogy az várható volt – a spanyolok az első három inningben gyorsan eldöntötték a meccset, és 8:0-ra simázták a franciákat. Az egyik legjobbjuk az Orioles farmcsapatban játszó Figueroa volt, de Beltre is megvillantotta, miért is tartják a Rangers egyik top prospectjének. A spanyolok 16 hitig jutottak a nem túl biztos kezű francia dobók ellen.

WBCQ, Jupiter, 2. nap: Spanyolország – Franciaország 8:0

A videó-összefoglalót, a beszámolót, a jegyzőkönyvet, de akár a teljes meccset is megtalálod a World Baseball Classic hivatalos oldalán.

Ma két meccsel folytatódik a floridai torna. Este héttől a két győztes, Izrael és Spanyolország fog meccselni, majd hajnali egytől a két vesztes, Dél-Afrika és Franciaország fog ki-ki meccset víni, ugyanis aki itt veszít, a double elimination lebonyolítás értelmében búcsúzik a további küzdelmektől. A csapatokról tegnapi és tegnapelőtti posztunkban olvashatsz.

WBCQ, Jupiter: Spanyolroszág és Franciaország

WBCQ, Jupiter, Florida: Dél-Afrika és Izrael

+++++

Tehát a mai kínálat:

WBCQ, Regensburg: 19:00, Németország – Csehország

WBCQ, Jupiter: 19:00 Izrael – Spanyolország

WBCQ, Jupiter: 01:00 Dél-Afrika – Franciaország

Ingyenes élő közvetítés a WBC videóoldalán. Keresd szenyoékat a lelátón! A Facebookon megpróbáljuk majd mindkét esti hetes meccset követni.

+++++

Eddigi posztjaink a WBC selejtezőiről:

WBCQ 2. nap

WBCQ, Jupiter, Florida: Dél-Afrika és Izrael

Hogyan készüljünk baseball-túrára?

WBCQ beharangozó: Nagy-Britannia

WBCQ beharangozó: Csehország

WBCQ beharangozó: Németország

WBCQ beharangozó: Kanada

Csütörtök Regensburg?

HBF Pubcast #13

World Baseball Classic európai selejtezőcsoport

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük