Playoff-hajrá-hajrá ’12

Két nappal ezelőtthöz képest csak annyi változott, hogy a nemzeti ligában kiderült, a Cardinals lesz az Atlanta ellenfele a wild card-meccsen. Azonban itt is az alapszakasz utolsó napjára maradt a kérdés, vajon a Nats vagy a Reds fog-e a legjobb mutatóval végezni. Jelenleg mindkét csapatnak 97 győzelme van, ezért a divízió-szériák párosítása még lebeg.

Az American League-ben nem hogy egyszerűsödött volna a helyzet, a dolgok csak még cifrábbak lettek.

Az AL Eastben a Yankees, ha nehezen is, de 12 inningben 4:3-ra másodszorra is legyűrte a Bostont. Ha ma befejezik a söprést, nincs kérdés, övék a zászló. De ha a Red Sox odaver, és az Orioles is kiheveri Shields tegnap kiosztott 15 K-ját – amit Chris Davis szóló home runja kicsit elértéktelenített (1:0) – akkor még lehet egál a csoport. Ez esetben holnap Baltimore-ban lenne az egymeccses divíziódöntő.

Az AL Westben pedig ma lesz a divíziódöntő. Az Athletics mindkét meccsükön megverte a Rangerst, ezzel behozta a pont két meccses hátrányát, úgyhogy most ott van egál. Ráadásul, hogy még jobb legyen nekünk, fél tízkor kezdődik a mérkőzés – ha nincs MLB.tv előfizetésed, érdemes a VipBoxon streamet keresni a mindent eldöntő Dempster–Griffin dobópárbajra.

Mindezt a Tigers már páholyból figyeli.

Wild card-meccsre, divíziószériákra párosításokat találgatni felesleges. Mire hajnali egykor elkezdődnek New Yorkban és Tampában a meccsek, addigra kiderül, hogy mi lett a csoportvégeredmény nyugaton. Hacsak nem lesznek extra inningek 😉

Jó szórakozást az alapszakasz utolsó, őrült napjához!

+++++

Hasonló témájú írásaink:

PO’12: St. Louis Cardinals

PO’12: Atlanta Braves

PO’12: Cincinnati Reds

PO’12: San Francisco Giants

PO’12: Washington Nationals

Playoff-hajrá ’12

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük