Szurkoló-tervezte Brewers mez

130130brewers2

A Milwaukee Brewers még tavaly hirdetett mezdizájn-versenyt, a Brewers Design a YOUniform-ot. Közel 700 beadott pályázat közül Ben Peters lett a győztes. Már a mez is a klasszikus dizájnjukat idézi, a figura, Beer Barrel Man (Söröshordó-ember) pedig Milwaukee régi sörfőző hagyományainak klasszikus grafikai eleme. Először a negyvenes években használták, amikor még kisligás (American Association) csapat voltak, és a tulajdonosuk egy bizonyos Bill Veeck volt.

Az American Association-ről, a legendás Bill Veeckről és a Brewers történetéről nagyon-nagyon bőven írtam a hat részes csapatköltözés-történeti sorozatban, aminek az első részét itt találod: Hunt for October – Ki Kicsoda (NL, I. rész)  Minden rész végén ott a link a folytatásokra.

130130brewers1

Ben Peters munkáját két alkalommal is viselni fogja a csapat a Spring Training alatt. Először a Cubs ellen március 22-én Arizonában, majd 30-án a White Sox ellen már a Miller Parkban. Peterst természetesen mindkét meccsre vendégül látja a Brewers. A sapkát és a mezt is árusítani fogják a klub hivatalos boltjában.

A Brewers-szel kapcsolatos egyéb írásainkat a  MIL tag alatt  találod, mezdizájnról a mez címke, baseball-művészetről pedig az arts címke alatt olvashatsz többet.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük