Hétvégi eredmények

NB I – 14. forduló »

 • Óbuda Brick Factory – Szentendre Sleepwalkers 3:15
 • Szentendre Sleepwalkers – Óbuda Brick Factory 4:19
 • Dr. Padló Ants – Szombathelyi Anyaszomorítók 14:10
 • Szombathelyi Anyaszomorítók – Dr. Padló Ants 4:7

NB II – 13. forduló »

 • Debrecen Dynamites – Hungarian Astros eső miatt elhalasztva
 • Nemesvámos Tigers – A.E. 424 eső miatt elhalasztva
 • Jászberény Stinky Sox – Békéscsabai Villámok 1:3
 • Emigrants SE – Érd Aeros 8:16

statisztika a baseball.hu-n a Bajnokság menüpont alatt

23 thoughts on “Hétvégi eredmények

 1. Brecsi

  Nem sikerült:) A duplád az egy szimpla a leftre és error a leftnek volt. (A jk szerint.) De így is nagyon szép teljesítményt nyújtottál, mert az 5/5 sem könnyű.

 2. csaber

  jaj de kár.:((((((

  UTÁLOM a jk-kat :))))))

  (mondjuk én sem tartottam volna 2B-nek azt az ütést)

  brecsi, ha már a statiknál vagyunk 5/5 meg nagyon kellett, hogy utolérjelek:)))
  te idén aztán rendesen püfölsz ahogy látom, .7valamennyi, na mindjárt megnézem. le a kalappal.

 3. Brecsi

  Remélem idén nem ér utol senki:))) Eleinte dobásban is király voltam, de az már elmúlt:)) Most már csak ez az egy oklevél van, amire esélyem is van:)))

 4. Balu

  Hali!
  Aki megnézte a JSS- BÉV rangadót, az egy NB1-es szintű meccset láthatott. Már az eredmény is azt mutatja, hogy milyen kiegyenlített harc folyt a két csapat között /1:3/. Volt minden, ami jó: dobópárbaj, vetődéses labdafogás az outfielden…stb…:) Csak azt a 3 pontot sajnálom, amit adtunk a Villámoknak. (HP, séta, séta)
  A bírók a meccsek végén nagyon ritkán mondanak valamit, de most kivételeztek, és megköszönték, hogy ilyen meccset vezethettek. Mi is köszönjük a korrekt játékvezetést nekik!
  A Békéscsabának is kösz, hogy egy ilyen felejthetetlen meccset játszhattunk! Sajnálom, hogy a levonások miatt csak a 7. helyen vagyunk (ilyen rossz még nem is nagyon volt) a tavalyi 2. hely után…:(((
  Na mindegy, nem síránkozok! Aki még játszik, annak jó mérkőzést a hétvégére, aki meg nem, annak jó nyaralást!
  Sziasztok!
  Balu

 5. csaber

  balu

  biztos király game lehetett, tele izgalommal a végéig. anno egyszer a kanizsa-szentendre 0:1-es meccs résztvevője voltam, hát ott is volt feszültség, de a sok K miatt nem azt tartottam a legjobb meccsnek (asszem niko dobott vagy 10-11 K-t), mert alig volt ütés. nálatok is volt egy pár ahogy látom, persze ettől még végig feszülten kell figyelni a védelemkor. ezt nem fikázásból írtam, csak én olyan vagyok, aki nem szereti a K-t meg a BB-t.

 6. csaber

  amúgy az a király a baseball statisztikákban, hogy bármikor bárkit ki lehet hozni a legjobbnak. pl: legtöbb erroros, vagy legtöbb K-s, vagy nagyon összetett statikkal: BB+H/OB*REéT (REéT – Reggelire Elfogyasztott étel Tömege). :))))

  anno volt egy baseball újságom, (ha megírom a cikkemet, majd szó lesz benne, de valahogy nem tudom rászánni magam, de igérem, hogy igyekszem, igyekszem..) és abban olyan ütési statik voltak, hogy bal vagy jobb kezes dobó ellen, 3-2es szitunál, futó scoring poz.-ban, de gondolom vágjátok ezeket, mert szinte egy meccs alatt úgy futnak ezek az adatok, mint a tőzsde indexek. nyugi roberto, biztos kapsz majd oklevelet idén, max. majd a csapattól. de amúgy is kijárna neked a játékosok által megszavazott “legjobb csajjal rendelkező baseball játékos” díjja :)))

  (csak el ne olvassa ezt a csajom, mert akkor nekem végem)

 7. Mike32

  Naná hogy megszavazom…:)))
  De Roberto neeeem, nincs még egy… van neked egy, aki tutti!!!!! Ne tessék elhappolni szegény öreg emberektől azt a maradék kis lehetőséget is…:))))))
  Inkább legyen egy fizetett hétvége a bányatónál…:))))
  Amúgy, a legtöbb CS-t végrahajtott catcher mit kap? :)))))

 8. Dávid

  Anno (1997) a Miskolci Felhőkarcolók dobójaként kaptam legjobb H / IP oklevelet, de szerintem elírták. A helyes cím HP / I lett volna ha csak arra gondolok, hogy idén a második ligában magasan vezetem a Hitbypitch listát! :))))
  Tényleg ezért mi jár? Előbb-utóbb egy kiadós verés? :)))

 9. Mike32

  Igen elfér… de bírod-e? :))))

  Igen velünk nyomjátok, vasárnap szentendrén. Jön mindenki ugye?

  Dávid, a HP-ért járó verés csak meccsen kívül érvényes…:))) Pályán kiállítanak…:))))))

 10. Dávid

  A hétvégén egyébként rontottam a HP statisztikámat, ugyanis hat ining alatt egy embert se tudtam megdobni! :)))

 11. Mike32

  Vazzeee… de béna vagy, mindenki sértetlen maradt…. Mi lesz így a HP statiddal? :)))) Esetleg egyik edzés alkalmával jól megdobálhatnád a többieket hogy edződjél… meg esetleg megbeszélhetnétek a jelet hozzá…:)))))

 12. Dávid

  Ja-ja ez jó ötlet. A jel meg egyszerű: a kecsör csak rámutat az ütő megdobni kívánt testrészére. Egyébként arra gondoltam, hogy legközelebb megpróbálom bal kézzel, hátha úgy jobban megy! :)))

 13. Dávid

  De az nem az én nevem alatt fog megjelenni! 🙂 Na mindegy, majd ellenetek javítok!!! :)))))))))))))))))))))

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük