TOP 5 – Dizájn Center

A minap elszörfözgettem az interneten egészen Amerikáig, ott is egészen az MLB hivatalos oldaláig. És ha már ott jártam, bekukkantottam az áruházba, mégis milyen baseball kiegészítőket, ajándékokat lehet arrafelé kapni? Azt gondoltam, hogy biztosan lesznek majd baseball emblémás pólók, kabátok, sapkák, lesznek baseballkártyák, dedikált ütők, labdák, esetleg csapatlogós tollak, de meglepetésemre ennél sokkal szélesebb az arzenál.
Találtam többek közt faliórát, lámpaernyőt, esernyőt, alsóneműt, tolltartót, tízórais táskát, könyveket, CD-ket, autós szetett, és sorolhatnám még… A sok nagyjából használható holmi mellett sikerült ráakadnom néhány übergagyi cuccra is. Kedvenc találataimból összeállítottam egy 5-ös listát, nálam ezek voltak a befutók.

1. Baseball-asztal

Minden baseball rajongó álma, egy eredeti Major League Baseball asztal. Többféle méretben kapható, minden generáció megtalálja a számára kényelmes méretet. Ideális lehet a gyerekszobába, vagy az otthoni irodába.

Ez valóban jópofa, különösen tetszik a baseballütő-asztalláb, és a baseball-labda fiókfogantyú.

2. Háromrészes újszülött szett – Babaruha, előke, kötött kiscipő

Ideális ajándék a legkisebb rajongók számára. Rózsaszín, 100% gyapjú babaruha, hozzá passzoló előkével és kötött kiscipővel, mindegyiken eredeti, szitanyomással készült csapatlogó.

Hát igen, időben el kell kezdeni a nevelést!

3. Karácsonyfa-dísz

A csomagban két dísz található, egy nagyobb Mikulás-ábrás, és egy csapatlogós kisebb dísz. A nagy díszen egy csapatmezbe öltözött Santa Claus látható, eredeti MLB logóval és sapkával, kezében egy zászlóval. A kisebb színes gömb az eredeti hivatalos csapatlogót ábrázolja.

Na ez tökéletesen használhatatlan ajándék! Az amerikaiak lehet hogy komolyan gondolják, és az igazi rajongó még a karácsonyfáját is csapatszínekbe öltözteti?

(Roboter pontosan ilyet kér Jézuskától. a szerk.)

4. Diótörő

A legenda szerint az ajándékba adott diótörő szerencsét hoz, és vigyáz a megajándékozott családjára és otthonára. Ez a diótörö emellett a kedvenc csapat erejét és kitartását is reprezentálja.

Hát mit mondjak? Valószínű csakis a legenda miatti tiszteletből fogadnám el ajándékként, de biztos rögtön a fiók legmélyén landolna.

5. Beszélő sörnyitó

„Eredeti izgalmas baseball-meccs hangokat játszik, amikor a nyitó megérinti az üveg száját. „

Magyarul, ha elkezdek kinyitni egy sört, akkor a megnyugtató, semmivel össze nem téveszthető pisszenés helyett ezt hallom: Strike Three! Out!
Ez azon ritka esetek egyike lenne, amikor nem bánnám hogy out lettem 🙂

És végül, plusz ráadásként következzen az a darab, ami nálam az übergagyi-különdíj büszke birtokosa lett:

5+1 Baseball-kesztyű alakú felfújható fotel

Ez a felfújható fotel használható bel és kültéren egyaránt. Jól úszik a vízen, ideális eszköz arra, hogy a használója klubhűségét demostrálja.

Gratulálok! Nem tudom ki hajlandó egy ilyet megvenni, bár az amerikaiaknál nem lehet tudni. Kiváncsi vagyok, elbírja-e az átlag jenki átlagsúlyát…

A felsoroltak, valamint további sok száz holmi megtalálható és megrendelhető az MLB-Shop oldalon!

19 thoughts on “TOP 5 – Dizájn Center

 1. Mike32

  Nincs esetleg baseball kesztyű mintás dísztárcsa, 14″ méretben? Vagy egy antennára húzható mini baseball labda? Olyan király lenne….Vagy a csajomnak labda varrás mintájú sablon a körméhez…?

  :)))

 2. benyo

  mike, ha elég erősen hozzávágod, és jól célzol (jól látom, hogy te vagy a másodosztály CS királya?), megmarad a nyoma – ingyéé!
  a tanácsadás viszont egy ötös lesz, köszike… 😉

 3. Mike32

  Bizony jól látod!!! :)))))
  Jó az ötlet, de ha hozzávágom úgy igazán becsületesen akkor az egész kezén rajta lesz majd a mintázat…:))) Végül is ez a cél. Akkor jó, pénzt utalom…:)))

 4. Mirage

  Nekem minden vágyam egy baseball labda alakú egér és egy baseball ütő alakű sebességváltó a kocsimba 🙂

  ui: a cikk nagyon tetszik

 5. gabesz

  a sebváltó nem tűnik kivitelezhetetlennek…
  az egér nehezebb, én már próbáltam megetetni az enyémmel egy labdát, de nem ment 🙂

 6. Brecsi

  Direkt:) Idéztem a L’art pour l’art tól:) A Micimackós mesét kérte a kislány és arra mondta a Galla, hogy majdcsakinkábbmajdcsakholnapmesélek:)

 7. Brecsi

  Sajna sehol. Hivatalos honlapja nincs, bár mint ha a Horváth szövetség honlapján lenne valami ilyesmi.

 8. Brecsi

  Az a helyzet, hogy megint kever valamit a Pointernet Kft. Elvileg ők a DNS szolgáltatók, de a Neturások (mostani fejlesztők) azt mondják, hogy valamiért nem szolgáltatják a domaint.
  Most írtam nekik, hogy miért nem szolgáltatják. Szerintem megint kitalálják, hogy fizessünk. Ha ez így van akkor pár hétig szerintem el is lehet felejteni, ha csak nem pakoljuk fel valami ingyenes oldalra….

 9. Brecsi

  És itt a baseball.hu eltűnésének oka. Valaki nagyot hibázott!!

  “Két héttel ezelőtt telefonon beszéltem a Baseball Szövetséggel és jeleztem, hogy a Pointernet Kft. jogutódja, a gamer.team Kft. nem tudja tovább biztosítani az eddigi ingyenes szolgáltatást, valamint felajánlottam, hogy havidíj fejében továbbra is biztosítjuk az eddigi domain, tárhely szolgáltatásokat. Azt a választ kaptam, hogy ezt nem kívánják igénybe venni.
  Ezért a Baseball szövetség felé valóban meg is szüntettük a szolgáltatásokat két hét türelmi idő után. Természetesen, ha kívánják, a szolgáltatásokat újra elérhetővé tesszük havidíj fejében.”

 10. Brecsi

  És a jó hír. Már intéződik a dolog, az is lehet, hogy órák múlva ismét lesz baseball.hu. Szerencsére a Netura ezt is megoldja:)))

 11. Hege

  Az új VW Bogárból is ki lehet hozni egy jó kis baseball-os ajándékot. Kívül labda, belül kesztyű. Fehér bogár piros varrással, mint a labdán (a motorháztető pont erre lett kitalálva). Belül bőr minden, olyan varrással, mint a kesztyűkön. (Az ülések formáját szerencsére nem bántották.) És szerintem a sebességváltó is labdával volt tuningolva.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük