Hétvégi eredmények

NB I. rájátszás » 1 . kör » felső ág »

 • Óbuda Brick Factory – Dr. Padló Ants – Nagykanizsa 12:11
  A sorozatot az ÓBF nyerte 3:2-re
 • Szentendre Sleepwalkers – Szombathelyi Anyaszomorítók 13:2
  A sorozatot a Szentendre nyerte 3:0-ra

NB I. rájátszás » 1 . kör » alsó ág »

 • Nemesvámos Sharks – Nagykanizsa Ants Thúry 4:14
  A sorozatot a Kiskanizsa nyerte 3:2-re

Serdülő – 2.kör »

 • Nagykanizsa Thúry Kanizsatransz – Szentendre Serdülő 25:5
 • Lesenceitvánd Serdülő – Szentendre Serdülő 14:7

Softball – 10. forduló »

 • Sopron Westwind Babes – Nagykanizsa Ants 20:14
 • Sopron Westwind Babes – Nagykanizsa Ants 12:13

statisztika a baseball.hu-n a Bajnokság menüpont alatt

9 thoughts on “Hétvégi eredmények

 1. csaber

  asztapaszta!!! cegény kanizsa. ihhh 12:11, nem semmi meccs lehetett. :))
  sebaj, remélem, hogy ezekután az óbuda nyeri a bajnokságot, én rájuk voksolok.

  jah, volt egy nem hivatalos meccs is. 🙂 érd-424. asszem 2-4 lett a vége. elég szoros kis mérkőzés volt, ez annak volt köszönhető, hogy mindkét csapatot stinky-s játékosok színesítették. így útólag is kössz mindenkinek, aki ott volt.

 2. Fighting

  Tudtam, hogy festés helyett baseballra kellett volna menni.:((
  De legalább a döntő összes meccse elérhető közelségben lesz.:)

 3. Mike32

  Szevasztok! Hát röviden…
  Azt hiszem az év egyik legizgalmasabb és legszorosabb meccse volt. A lényeg: A Nagykanizsa az első 4. vagy 5ik innningre elég rendesen elhúzott, 6-0, Darabos kollégával nemigen tudott mit kezdeni az óbuda, talán Roberto, Moki és ZB akik tudtak neki ütni, aztán finom pontszerzésbe kezdett az óbuda, miután megkapták Pötty-t :), ő karfájdalmak miatt le is jött asszem 1 inning után, majd érkezett Gida a kicsiktől, őt aztán szép lassan felmorzsolták az óbudai fiúk. 6-0, 8-2, 8-6, 9-6, 11-6, 11-9 (ez nem tuti de valahogy így jöttek a pontok), majd asszem a 7ik végén 11-9nél egy futó, Amigo készül ütni, majd az első dobást kivágta a világból (vagy 2ik?mindegy). Majdnem a centeren ment ki… Hatalmas volt. Azt hiszem ez volt a kegyelemdöfés Gidának, látszott hogy nagyon ki van. Ez után 8ik végén a Roberto Horhe duó kotort össze még egy pontot, majd levédekezték. Ez volt röviden. Mit mondjak, a Kanizsai fiúk megköszönték hogy a Vida Petivel odaadtuk a meccset az Óbudának, de hát ez egy hatalmas marhaság volt. Minkét csapatnál sok hiba volt, ráadásul az óbuda az első inningekben nem volt a helyzet magaslatán, a kanizsa magasan jobb volt, aztán váltottak, az óbuda legyűrte a hátrányt, saját bevallás szerint a kanizsa meg eltaktikázta a meccset (ja és persze mi is odaadtuk. Az infielden való összevissza vagdalkozásért is mi voltunk a felelősek stb…:))))
  Szóval izgalmas volt, nehéz volt, szerintem mindkét csapat nagyon odatette magát, tényleg csak gratulálni tudok mindenkinek. Aki látta, vonja le a következtetéseket, mind csapatok mind bírók szempontbol.
  Gratulálok!!!

  Mike32

 4. RP

  JEEEEEE!!! Tényleg izgalmas meccs volt az Óbuda – Nagykanizsa, sajnálhatja ki nem látta. Az eleje egy picit fejcsóválósra sikeredett (mondom ezt “belülről” nézve és hallgatva a játékosok véleményét), de a vége felé közeledve, ahogy egyre szorosabb lett a mérkőzés, úgy lett egyre izgalmasabb is. Azt hittem, hogy nem a saját lábamon hagyom el a szentendrei baseball-komplexumot :)). Számomra ez volt a legizgalmasabb össszecsapás, azok közül amiket eddig láttam…persze én még nem láttam sokat. 😉

 5. Dini

  én már sok meccset láttam de ez tényleg iszonyat izgalmasra sikerült!
  Gratulálnék az óbudaiaknak…És nem ők lesznek a bajnokok mellesleg megjegyezném:)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük