65 thoughts on “Magyar Nemzeti Bajnokság – Döntő

 1. Brecsi

  Úgy néz ki, most mindent beleadnak a rendezők. Kiváncsian várom mi lesz!! Én drukkolok, hogy jól süljön el. Ja és vasárnap én leszek a SZPÍKER!!:)))

 2. csaber

  szép a plakát.
  de most szenya leszek :))))

  azért kisebb a vasárnapi meccs dátuma és időpontja, mint a szombatié, mert ezzel is azt akarták éreztetni a rendezők, hogy hogyan fog fogyni a játékosok ereje??? :-))

 3. Brecsi

  Most a VB-n sem volt semmi a Kanada meccsen:))) Bár a nézők nem biztosan értenék, hogy miért akar megverni mindenkit, ha nem nyer a csapata:)))

 4. Brecsi

  Mindenki írjon mailt mindenkinek. Én most küldtem a NOL-nak és az NSO-nak, de elindítottam egy küldd tovább e-mail-t is. Hátha rákapnak a népek:))

 5. gabesz

  naja, de tegnap próbáltak viszakozni, meghívták Küküt a műsorba reggel, de az már csak eső után köpönyeg volt!
  amúgy a felvonulás nagyon ott volt!
  remélem áprilisban összejön a baseballos különítmény!

 6. csaber

  én meg azt hallottam, hogy az oktogonnál ért össze. a vége már ott látta az eljét.
  amúgy valószínű mert a hősökön deszkáztam és úgy tünt az egész mintha el sem ment volna a tömeg:))))

 7. gabesz

  most jut eszembe, tegnap láttam a Husztit! él és virul és dolgozik, egy ingatlanirodában… persze nem beszéltem vele, csak láttam… kiváncsi lennék hogy áll az ügy…

 8. Brecsi

  Ez azért kicsit durva. Kecskére a káposztát??? Bátor cég lehet. Bár az Életrajzában biztosan nincs benne, hogy nyomoznak ellenem sikkasztás miatt:)))

 9. gabesz

  igen, kiváncsi vagyok, ismerik-e az előéletét 🙂
  vagy azt írta az önéletrajzba, hogy jól sikerült pénzügyi manőverei miatt az irigyei kitúrták a szövetségből 🙂

 10. fábi

  Úgy tűnik sikerült tévéseket megmozgatni, legalább is vasárnapra lebeszéltem egy m1-es sráccal aki az m1-et és a dunát is beígérte.

  remélem nem szólom el, de 4 perc magazinműsort az m1en és 1 perc összefoglalót beszéltünk a dunán…möglássuk

 11. Brecsi

  Én küldtem meghívót Népszabadság, nemzetisport, ckm, blikk, magyar hírlap, népszava, tv2, zöld újság, hócipő (Farkasházy Tivadarnak. Többször elmondta, hogy amerikában látott ilyet, a szabályokat is ismeri.) Aztán majd kiderül.
  Ja meg az ismerőseimnek küldtem egy küldd tovább mailt:))

 12. Brecsi

  Szentendre – Óbuda 18:19, 15:10. 1:1-re állnak jelenleg.
  A Nagykanizsa – Szombathely meccseken (2 meccs, 14 inning) Barbalics Laci 5 HR-t ütött!

 13. Brecsi

  Csak a vasárnapról tudok nyilatkozni. Akkor igen. Teltház:) Mindkét lelátó tele, plusz álldogállók, fűben ülők. Sokan voltak. És volt foganatja a kupa döntővel kapcsolatban leírtaknak. Zene, hangosbemondó, WC, büfé, baseball ABC osztogatás, szóval lényegesen több szervezői munka. Végre!

 14. Brecsi

  Én tegnap 11 ig néztem a kint lévő tv-k sportműsorait, de sajnos nem láttam egyikben sem. (Hír TV, Duna TV, M1)

 15. Brecsi

  Pedig voltak TV stábok rendesen, sokan nyilatkoztak, forgattak. Lehet, hogy a vágással nem készültek el időben, és majd a mai műsorokba rakják csak be.

 16. Dini

  Tegnap fél8as híradóban volt a hírtv sporthíreiben egy rendes blokk.volt vagy fél perc.és bemondták mind két nap eredményeit és a meccsről is mutattak videokat.szal tök jó volt.holnap délelőtt lesz az m1en és holnap délután az m2n.a dunatvt nem tudom.ja és köszi brecsi nagyon tuti bemondó voltál!

 17. Balu41

  Gratulálok mindenkinek csak így tovább, remélem mindenki kapisgálja hogy saját magunk kell megoldani mindent , de lessz eredménye.
  Fekete cs.

 18. marci

  En nagyon jol ereztem magam, nagyon jo volt a bufe es a hangositas is. (Bar a zene jobb volt par eve mikor Laci ba nyomta a Led Zeppelint meg a Blues Brotherst, de a mostani is elment. 🙂 ) Jo volt a hotdog es a sor is barati aron volt. Koszonjuk!

  A szervezesen kivul a jatek is nagyon elvezetes volt kiveve 1 jatekos hozzaallasat.

 19. csubi

  Én is nagyon jól éreztem magam. Szerintem meghatározó magyar baseball élmény volt a vasárnapi meccs, mind a játékot, mind a szervezést (beleértve a szpíkert is) tekintve.
  Az a játékos aki nem megy fel melegíteni a saját csapatával védekezés előtt az nem, hogy az ellenfél de a saját csapattársait sem becsüli. Ütés után meg futni kell az 1 bázisra, nem pedig félúton feladni . Ezek minimum elvárhatók a bajnokság egyik döntőjében.

 20. Brecsi

  Nehezet kérdezel:)) Nem tudom, mert jeleneg nem a saját gépemnél vagyok a mhelyemen. A formázást viszont ott tudom majd megcsinálni. Türelem, vagy töltsd le a .gam fileokat kezelő score-it progit.

 21. Földessy Miki

  Ne izgulj Dini, remek a statisztikád. Mármint a támadó:)
  Jorge meg egy színfoltja a döntőnek, nélküle unalmasabb lenne.

 22. Brecsi

  A probléma a következő. Feltöltéskor új nevet kap a .gam file. Én nem így nevezem el, viszont a php úgy lett megírva, hogy csapatkód-csapatkód-dátum.gam legyen a file neve. A dátum a feltöltés dátuma. Erre most jöttem rá. Ha holnap feltöltöm a másikat elvileg már jó lesz. Az a baj, hogy kétszer ugyan az a hazai. Előfordulhat, hogy máshol sem stimmel a dolog elvileg. Keressetek még ilyeneket lécci!!!!

 23. Brecsi

  Étmenetileg átvertem a rendszert, megfordítottam a két csapatot, majd így felraktam a .gam file-okat. Utána visszafordítottam a csapatokat. Most jó, de kiderül, hogy a jövőheti újboli párharcból mi fog majd kisülni. Izgi:)) (HAS-NAT van még csak készen.)

 24. rsk

  Jorge azert nem ment fel melegitesnel mert fajt a kesztyus keze (tenyere egesz pontosan) es nem akarta hogy melegiteseknel esetleg (feleslegesen)tovabb fokozodjon a dolog… remeljuk ez jatszott kozre abban is hogy utesben nem hozta a tole megszokottat 🙂

  az hogy nem futott egyesre (hogy egy kolcsonmondattal eljek 😉
  Jorge being Jorge…

  es szerintem ez legyen a nezok legnagyobb problemaja 🙂
  remek szervezes volt, fordulatos meccsekkel.

 25. mx08

  Brecsi: A 2005. 09. 04. Dr. Padló Ants – Nagykanizsa – Óbuda Brick Factory meccsek is csak egy statisztikát hoznak a baseball.hu-n.

 26. Brecsi

  Közben rájöttem, hogy csak a playoffot érinti a dolog és csak ott, ahol egy napon volt kétszer ugyan az a hazai. De semmi pánik! A gépemen minden megvan!!!:)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük