Hetedik mennyország

060219-jessica-biel

Bizonyára sokatok édesanyja, húga vagy nővére, esetleg ők mind egyszerre szögeződnek délutánonként a tévé elé tátott szájjal, hogy a Hetedik mennyország c. sorozatot nézzék.

Az alapsztori: egy evangélikus lelkész és felesége hihhhetetlen nagy szeretben és boldogságban nevelik számolatlan gyermeküket. Aki mélyrehatóbban akar ismerkedni velük, ezen a rajongói oldalon rengeteg információt találhat róluk. Miért is érdekelne azonban ez minket, ha nem lenne benne komolyabb bébi vagy baseball?

Hogy a keménytökű, szőrös szívű macsók – akik vinnyogva húzodnak sarokba ennyi édibédi és tündibündi láttán – se maradjanak szórakozás nélkül ha a női részleg ragadja magához a távkapcsolót, nos az ő kedvükért rakták a sorozatba Jessica Biel-t, aki a Camden família legidősebb lányaként cuki mosollyal állandóan kosarazik, hogy mozgásban legyenek az adottságai.

A kishölgy – azon kívül, hogy komoly karriert futott be a Nemzeti Sport hátsó fertályán a “hívj azonnal, csak rád várok, a hívás díja 300Ft+ÁFA” típusú hirdetések alnyomataként – kinőtte a családot, és azóta szerepelt már többek között a Penge 3-ban, a Lopakodóban és az Elisabethtown-ban. További HQ képek ezenés ezen és ezen a fórumokon találhatók róla.

Sorozatbéli kishúgai is kiiperedtek, és pizsamapartik szervezése helyett az újabb részekben már snájdig, jólfésült srácokat hajtanak, akik közül meg ugye nem egy baseballozik a high school csapatában. Nem amerikai sorozatról beszélnénk, ha a szereplők néha-néha nem fakadnának spontán táncos-dalos mórikálásokra, mint ahogy arra egy kedves olvasónk, Petra is felhívta figyelmünket.

A nálunk még be nem mutatott 9. szériában látható baseball-csapattal előadott romantikus vallomás videóját [4,8 MB; .wmv] látva adott a feladat, igazi baseball-fanatikus ezek után máshogy már nem adhatja tudtára szíve hölgyének, hogy számára ő az igazi.

Petra mindezek mellett a videóhoz küldött e-mailjében megemlítette:
Lehet hogy jobb hangulatban telnének az edzések, ha táncolnának néha a srácok 🙂

Hasonló témájú cikkeink:

Az igazság odaát van

Mayday Malone

6 thoughts on “Hetedik mennyország

  1. gabesz

    talán Brecsi is hasonlóan kérte meg szíve hölgyének kezét ?
    magam előtt látom ahogy az Astros legénysége csámpázik az egyes base körül, Brecsi pedig kalapban, baseballütővel a kezében énekel az esőben 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük