Jobban utálod ezt a játékot, mint bármelyikünk!

Egyszer megkérdeztek két filmest, mégis hogy jutott eszükbe egy filmművészeti főiskola elvégzése után ilyesmit csinálni? A válaszuk lényegre törő és kegyetlenül gyilkos volt, akárcsak az alkotásuk:

“Mi voltunk az egyetlenek az évfolyamon, akik nem fekete-fehér filmet akartunk forgatni leszbikusokról.”

A két figurát Matt Stonenak és Trey Parkernek hívják, és a South Park c. rajzfilmsorozat készítőiként ismerte meg nevüket a világ.

És ahogy az már számunkra is kiderülhetett, nem létezik amerikai sorozat baseball nélkül. Több epizódban is szóba kerül, hogy a srácoknak baseball-edzésre kellene menniük, például az 5×08-as részben, amikor inkább játszanának egész nap a zsírúj konzoljukkal, de a beszélő, szmóker törülközővel, Törcsivel egy eszement összeesküvés közepébe cseppenek. Itt kiderül, hogy annyira nem rajonganak az edzésért, de nem központi téma a baseball. A 9×05-ös epizódban azonban Stan szájából elhangzik, hogy a baseball ratyi dolog.

060301-southpark

Mert a srácok bizony utálják a játékot.

Nem akarják ezt az unalmas játékot játszani, de nem tudnak veszteni, és a rájátszás után simán bemasíroznak a Colorado Little League döntőjébe. Ahol a tét viszont már nem egyéb, mint a nemzeti ligába jutás, ami azt jelentené, hogy egész nyáron játszaniuk kell. Csak egyetlen meccset kellene elveszteniük, hogy vége legyen, de a legnagyobb lúzerrel kiállva sem megy nekik. Stan apjának, Randynek azonban ez élete nagy napja.

Nem lövöm le a poénokat – bár megtudhatjuk, hogy lehet buntból home runt futni és mi az a “batfatherizálás” –, az epizód az összes többivel együtt magyarul letölthető innen. Vagy pedig megnézheted angolul a teljes epizódot a stúdió oldalán:

Southparkstudios.com: S09E15 The Losing Edge

Wiki: South Park: Losing Edge

Hasonló témájú cikkeink:

Az igazság odaát van

Mayday Malone

4 thoughts on “Jobban utálod ezt a játékot, mint bármelyikünk!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük