Q&A: Jászberény Stinky Sox

060404-stinky-sox

Aki válaszol: Kovács Balázs.

1. Mi változott a csapat háza táján a tavalyi évhez képest?

A tavalyi átmeneti év volt a számunkra, ugyanis több játékos távozott, emellett a fiatalok és az egri játékosok beépülése, a csapat összeszokása volt az egyik célunk. Az idei évben a játékoskeretben kevés változás történt. Godó Zoltán távozott a csapatból, a helyére pedig Nagy Barnabás került az Aeros-ból. Nagy előrelépés a klubnál, hogy idén már a serdülőbajnokságban is szerepel csapatunk.

2. Mit vártok az idei évtől?

Idén szeretnénk visszahozni 2004-es formánkat, és az NB II élmezőnyében végezni. Ha ez valamilyen módon nem sikerülne, akkor a biztos bennmaradás az elfogadható. A serdülőknél szeretnénk, ha sikerülne egy erős, összeszokott csapatot összehozni, de mivel ez még csak az első évük lesz, ezért célunk a minimális rutin megszerzése és természetesen néhány meccsről győztesen hazatérni.

3. Mit vártok az új elnökségtől?

Természetesen azt, hogy tartsák be ígéreteiket. Ezen értem szponzorok szerzését, a baseball népszerűsítését a médiában, budapesti pálya létrehozását, több mérkőzés megtekintését, és emellett persze a vidéki csapatok segítését, pályáinak megtekintését… stb.… Azt, hogy a magyar baseball végre jobb helyzetbe kerüljön.

Hasonló témájú cikkeink:

Q&A: Óbuda Brick Factory

Q&A: Jánossomorja Rascals

Q&A: Nagykanizsa (Red) Ants

Q&A: Szentendre Sleepwalkers

Q&A: Hungarian Astros

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük