Q&A: Hajdúnánás Rózsaszín Párducok

Aki válaszol: Nagy Anikó a Hajdúnánásból.

1. Mi változott a csapat háza táján a tavalyi évhez képest?

A tavalyi év volt az első évünk a softball bajnokságban. Akkor még a debreceni egyesület softball szakosztályaként indultunk. Ettől az évtől kezdve viszont a hajdúnánási Kőrösi Csoma Sándor Gimnázium Sportkörének vagyunk a softball szakosztálya. Kicsit nőtt a taglétszám. Jelenleg 15 sportorvosi engedéllyel rendelkező játékosunk van, remélhetőleg ez a létszám csak nőni fog, és a szezon végén is elegen leszünk a meccsekhez.

2. Mit vártok az idei évtől?

Tulajdonképpen egyetlen dolgot várunk az idei évtől, és ez az, hogy el tudjunk menni minden meccsre, és hogy minden csapat eljöjjön hozzánk, hogy minél többet tudjunk játszani. A tavalyi harmadik helyezést nagy örömmel fogadtunk, de tisztában vagyunk vele, hogy abban nagyon sok véletlen játszott közre. Mindenestre azért ott él bennünk, hogy milyen szép lenne megint megszerezni a harmadik helyet, bár annak is nagyon örülünk majd, ha nem csak egy győzelmünk lesz az egész szezonban.

3. Mit vártok az új elnökségtől?

Igazából semmit. Bármilyen kezdeményezésnek örülünk, ami a magyarországi softball-és baseballtársadalom előnyére válhat.

Hasonló témájú cikkeink:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük