Backyard Baseball 2007

Backyard Baseball 2007

Tavasszal egészen lenyűgözött ez a kimondottan gyerekeknek készült játék, és az új verzió sem okozott csalódást. A 3D grafikán toltak egy nagyot, kicsit távolabbról figyelhetjük az eseményeket, így sokkal könnyebben kezelhető, ergo élvezetesebb is vele a játék. Maradtak a grundos kölykök és az igazolható All Star játékosok – az előző kiadáshoz képest pár név változott csak, Giambi például kikerült. Vajon miért?

Vannak új pályák új gegekkel, például a kihalt kikötői dokk üvegablakai hatalmas robajjal zuhannak le, ha oda sikerül home run-t vágnod. És a komoly kompijátékokhoz (MVP, MLB, 2KS, etc.) hasonlóan ebben is mindenféle egyéni és csapateredményeket kell elérnünk ahhoz, hogy új játékosokat igazolhassunk, újabb és újabb pályákon játszhassunk, esetleg új, még trükkösebb dobás- és ütésfajtákkal fényezzük játékosainkat.

Backyard Baseball 2007

A PS2 screenshot minimalizmusához képest PC-n csinosan átrendezték az – eddig is tetszetős – kezelőfelületet a célközönség korának megfelelően átláthatóra és pikk-pakk kezelhetőre szabva. (De arról meg nem találtam képet.)

A két minijátékban begyakorolhatjuk a támadás és védekezés alapjait, de a 2005-öshöz képest jóval egyszerűbben irányítható a játékmenet, mind az egyéni mind a csapatirányítás, és ez tényleg sokat tudott dobni az élvezhetőségén. Ha még mindig nem nőtt be a fejed lágya 😉

2 thoughts on “Backyard Baseball 2007

  1. Matthew

    Nagyon király a játék, nekem megvan. Ráadásul nem foglal sok helyet se. Bár elég nehezen jöttem bele mert furcsa az irányíthatóság meg a kamerák de egy igazi királyság. Midenkinek ajánlom mert nagyon szórakoztató.