MLB 2K7

Írtunk már arról, hogy miért nem jött ki EA MVP 2006 és miért nem lesz 2007 sem. A konkurencia viszont nem lazsál, a nemrég lezajlott las vegas-i Consumer Electronics Show-n, azaz a CES-en, ahol bemutatkozott a Vista és az iPhone is, a Take-Two Interactive elkezdte csepegtetni az MLB 2K7 első trailer-eit.

Meggyőző videók a YouTube-ról:

Az EA MVP 2005-höz tegnap frissítették a legutolsó (tegnapelőtti) állás szerinti roster-eket. Letöltés (loginnel).

15 thoughts on “MLB 2K7

 1. Brecsi

  PC-re nem is jön ki… Szemetek… Most vagy szerzek egy működő XBOX emulátort vagy megcsináltatom a sajátomat:D

 2. mako G

  Profi baseball Olaszországban?
  A http://www.honkbalsite.com oldalon megjelent egy cikk, amiből annyit bírtam összerakni, hogy az Olasz Baseball Szövetség megállapodást kötött az MLB-vel egy olasz profiliga, az Italian Baseball League létrehozásáról. Az MLB Rómában akar 2009-re egy baseball-stadiont építeni, ahol később hivatalos MLB-meccseket is játszanának. (?) Ha valaki tud olaszul, itt egy link az egészről, ahol már az IBL logója is látható: http://www.baseball.it/archivio/articoli/articolo15193.asp?id=15193

 3. mako G

  Ez tényleg király! Ha lesz időm, végigolvasom az olasz cikk angol fordítását. Kár, hogy magyarra nem lehet. 😉

 4. Brecsi

  Ha van kedved 512 karakterenként le lehet fordítani:D

  AZ eleje:

  A FIBS irányítani fogja a társadalmak professionalizzazione-ját*

  Ivano Luberti

  EXKLUZÍV INTERJÚ: A Fraccari elnök beszél Baseball.ithez az a társadalmakkal és az egy Olaszországban levő professzionális ötvözetről szóló születésért való Major League Baseballlal való találkozás után

  Egy új évszak van az ajtókra de az igaz újítás úgy tűnik, hogy megérkezik annak az olasz professionistica*ötvözetnek az első lépéseiről, amit a FIBS elnöke, Riccardo Fraccari, megpróbál nagy erőfeszítéssel létrehozni, és az ő

 5. Brecsi

  http://onlinefordito.micom.hu/fordito.php ez meg tud angolról magyarra 😀

  Érdekes szövegek:D

  A FÜLLENTÉS fog útmutató a professionalizzazione a társadalomnak

  Ivano Lubertinak

  KIZÁRÓLAGOS: A Fraccari elnök beszél Baseball.az után a találkozás a társadalommal és a Fontosabb Liga Baseball a születés felől egy hivatásos ötvözet Olaszországban

  Egy új szezon az ajtó de az igaz újítás úgy tűnik megérkezni kezdettől fogva lépései az Olasz professionistica ötvözetnek az az elnöke a FÜLLENTÉSNEK, Riccardo Fraccari, fárasztó létrehozni nagy erőfeszítéssel és az ő fog fog a neve IBLNAK (Olasz Baseball Liga).

 6. Brecsi

  …Már -ból quest´anno a kockái A1NAK sfoggeranno a logo az IBLNAK egyenruhájuk és éppen l´inizio a technikai támogatásnak a csapatnak ez az első lényeges lépés az megjelölt a születés, nem hivatalos órája az IBLNAK.
  Néhány napok előtt a bemutatása a teremtés tervnek lesz végrehajtott és fejleménye az IBLNAK tenni eredménybe őket társadalma A1NAK, jó része melyik fog ad indulásnak az első kiadás az IBLNAK bemutató megnyitni őket 2009.
  Azután az ugyanaz vonalak útmutató van lesz bevezetett a MLB, az lesz van hogy Egyesülése Bologna társnak ez vállalkozásnak és nélkül melyik a tervnek volna nem van érzék.

 7. Brecsi

  Nekünk van beszélgetés a szövetségi vezető maximum azért, hogy tud a részletei a tervnek és állama fejlődésnek.
  Elnök, szeret e´ elveszett l´incontro Clive Russelllel és az egyéb polgári tisztviselője a MLBNAK?
  “they van elfogadott megszövegezésünk a tervnek alapítványnak az Olasz Baseball Liganak Nos, lényegesen és fogunk van óra dolgozni a termelése az Ügyletnek végleges Terv távozás -ból az anyag az nekünk van bevezetett az. Belül meta´ Márciusnak az fogunk ábrázol végleges változatban alatt egy újraegyesítés programban Új York.”

  egy előbbi beszélgetésben neki volt mondta nekünk az az Ügylet Terv volna van lesz bevezetett November 2006. Mi történt ?
  “on egy oldal, a munka követelés nekünk több ideje a bemutató egy dall´altronak kell észben tartandó ki a MLB egy óriási szervezet és az időnek egy csomó kiterjeszt neked . Azért, hogy mozgásba hoz gépük új feldolgoz az akar idő nekünk . Több általában véve nekünk van hiányzó elhagyni -ból 2009NAK de nem ott leendő semmi különös ha a MLBNAK, mint előtt mozgatás kell szintén interpellare a társadalom, voltak nem kész előtt 2010.”

 8. mako G

  Pedig érthető: márciusban egy végleges változat alatt fogják ábrázolni az újraegyesítési programot Új Yorkban. :)))

 9. jani-wan

  én is egyszer kiprobáltam a http://www.webforditas.hu/ forditóját de 2 perc után dőltem a röhögéstől.
  “A téli találkozók alatt, a Braves szintén egy alkuról a kalózokkal alaposan beszélt, mivel Gonzalez Pittsburgh kétségbeesett volt, hogy hozzáadott egy nagy Denevért a sértéséhez”
  “A Braves szerdán egyetértett egy Pittsburghgel való hosszú-várt kereskedelembe miközben először feladta, baseman Adam LaRoche — a baseball emelkedő fiatal bokszolói közül az egyik — kalózokért cserébe közelibb Mike Gonzalez. A csapatok szintén beleegyeztek, hogy kiskorúakat cseréljenek el leaguersök* az alkuban. ”
  – Az állatok.

  eredeti link angolul: http://sports.yahoo.com/mlb/news?slug=ap-bravesshakeup&prov=ap&type=lgns