The Mad Hungarian

Na megismerkedtünk az öreg Al-lel. Nagyon jópofa fickó, abból a kicsi őrültségből, amiről híres volt játékos korában, abból maradt bőven mára is. Megtudtuk, hogy a Cardinals volt a kedvenc csapat, ahol játszott, már 20 éve TV kommentátor most is a baseballmeccseken. Hasznos tanácsokat adott az ifiknek, hogy legyenek dobók, mert a dobó a sztárjátékos. A dobókra buknak a csajok. Szóval dobónak lenni jó. Már régen nem játszott, műtötték a torkát, a hátát, szóval öreg porcikáival már nem nagyon menne a játék. Megvolt a kötelező kedvesség, és kézfgó mindenkivel, fotózott, és rendületlenül dedikált, és mindenkihez volt egy kedves szava. Manapság kocsmát is üzemeltet a St. Louis stadionja mellet, meccs előtt pár százan, meccs után viszont 1500-an szoktak ott mulatozni.

És az étteremnek a szlogenje:
“Normal Behavior Not Required”

Köszönjük a Szentendrének a szervezést, hatalmas Ripekt!

szenyo’s blog:  The Mad Hungarian

4 thoughts on “The Mad Hungarian

 1. Simonyi György

  Sziasztok!

  Engedjétek meg hogy megköszönjem a résztvevőknek a jelenlétet. Nem hoztatok szégyen fejemre, sok érdeklődő jött ki a pályára. Lehettünk volna többen, hiszen aki ott volt az érezte hogy megérte kinnlenni. Öreg Al nagyon örült nektek, hiszen nagyon szereti a baseball és komolyan szíve mélyén magyarnak érzi magát. Azt hiszem sokáig emlékezni fog a hét végére.
  Nagyon örült hogy itt lehetett és reméli hogy jelenlétével örömet okozott mindannyiunknak, reméli, hogy a jelenlévőket hozzásegítette ahhoz hogy ne hagyják ott a baseballt és külön gratulál azoknak akik idejüket nem kímélve gyerekeket nevelnek! A meccset játszóktól meg el volt telve, hiszen minden szabadtéri edzés nélkül, mégis játszottak a pályán.Remélem lesz folytatása, elképzelhető hogy összel (családjával) újra eljön és talán sikerül megint találkoznotok vele. Baseballos üdvözletem.

 2. gabesz

  volt kint valamelyik tv?
  csak hogy lessem-e a Fókuszt a héten? (ha nem voltak kint akkor nem szívesen szenvedem végig 🙂 )

 3. Brecsi

  TV??? A média része annyira nem volt érzékelhető, mint a beharangozó alapján gondolhatta volna az ember… Talán 1 újságíró?…

 4. rr.)

  Én szóltam RTL Klubos ismerősöknek, ők szóltak plö oda is, de talán nem volt annyira érdekes nekik a sztori, mint a bivalyb×sznádi kétfejű malac 🙁 Keményen szubszubkulturális cuccba vagyunk mi szerelmesek 🙂 Szerintem még ennek is nagyobb a látogatottsága, mint az oldalainknak 🙂