De ki az a James Denton?

Hogy miért jó híres hollywoodi bazári majomnak lenni, erről vannak elképzeléseink: millió dezsők, villa Malibun, gyors kocsi, nagy dudák. Hogy miért jó akár csak közepesen híres hollywoodi bazári majomnak is lenni? Hát most egy újabb irigylésre méltó szemponttal gazdagodtunk.

James Denton, a SzülFel (Született feleségek) titokzatos keménycsávója (aka Mike Delfino) vett magának egy baseball csapatot (illetve a felét, de mennyivel jobban hangzik), mert már régóta erre vágyott. Én spec. egy kisebb fajta szigetre.” – írja sixx a comment:com-on, az Index média-megmondóblogján.

Ha egy kicsit megpiszkáljuk a hírt guglinyúzon, rögtön kiderül, hogy nem valami májer brigádról van szó, oda azért elkel párszáz millió, hanem a kisligás narancsvidéki Fullerton Flyers-ről, akik a nyugati csapatok alkotta és három éve indult Arany Ligában játszanak, amiben 2005-ben még japán vendégcsapat is szerepelt. Az ottaniaknak azért is nagy szó ez, mert az első csapat, amit sikerült eladni a ligából, mi meg elvagyunk a resztlivel: Mike Delfino jó arc.