Azok a boldog mackónackós évek

Ha megkérdik, ki ellen játszottad az első tétmeccsedet, félálomban rávágod. Sőt még az eredményre is pontosan emlékszel, pedig volt már vagy tíz, tizenhárom, vagy tizenöt éve. Nem mondok hülyeséget, igaz?

Nekünk nemesvámosiaknak szerencsénk van, mert nem csak az emlékezetünkben élnek az első meccsek, hanem megvannak videón is. Kopott VHS szalagokon ott porosodnak a polcon, és bármikor újra tudjuk nézni, mit műveltünk pontosan 12 éve, az NB III Nyugati csoportjának a meccsein. Megvan a ‘kanizsa elleni első meccsünk, a Sopron elleni sima vereségünk, de a Szombathely ellen lucskos sárban aratott fenomenális győzelmünk is. Ezekből készült még annak idején egy rövid összeállítás, amit kicsit feltuningoltam, és bátran vállalva, hogy a nagy többség arcára csak mosolyt fogok csalni, könnyes szemmel közszemlére teszem!

Már csak azért is, hogy a jelenlegi keretünkbenben (szerencsére) nagy számmal előforduló, szemérmetlenül fiatal srácok tudják csak meg, hogy hogyan is játszottuk a baseballt, amikor ők a Tom&Jerry-re visítoztak a kiscsoportban 🙂

Tiger! Tiger! TigerSharks!!!

3 thoughts on “Azok a boldog mackónackós évek

 1. Szali

  Ez jó volt. Szép munka. 🙂
  Az astrosnak is van egy-két felvétele,
  egyszer azok is felkerülnek a netre.
  Ha lesz időm, megcsinálom. Kedvet kaptam.

 2. rsk

  legjobb mikor a vege fele a kettesrol(?) hazafuto jatekos atszlalomozik a nezok, cserejatekosok, edzok tomegen :DDD