We Got The Cash, We Got The Dollars

Sajnos a jászberényi baseballcsapatnál nem nagyon lehet hallani ezt, mégis összeköthetőek lettünk valamilyen módon vele. Fényűző limuzinok, gyönyörű lányok és szókimondó rapperek – ezek az Amerikából indult gengszter-rap védjegyei. A legújabb produkció azonban nem a tengerentúlról érkezett, hanem Budapesten készült. Főhőse pedig egy egykori bűnöző, Ogli G, aki mára inkább csak a slágerlistákon próbálkozik. A jó nagyra nőtt fiatalember történetét már a Fókusz is bemutatta, és a riporttal Kamera Hungária díjat nyertek. Ogli korábban a budapesti gengsztervilág rettegett figurája volt, mindennapi betevőjét zsarolási ügyekből teremtette elő. Súlyos testi sértés miatt kapták el, snitt, sitt, ahol aztán a zenei ambíciókat dédelgető nehézfiúnak bőven volt ideje gondolkodni, hogyan tovább. A jó irány: a zene. Ogli G döntött, végleg szakít a múltjával, és beindítja zenei karrierjét.

Ma már tényleg csak a zenével foglalkozom, és a kis pályafutásomat egyengetem. Nagyon sokat gondolkodtam a 2 év 3 hónap alatt, hogy milyen lépéseket fogok tenni, mikor kiszabadulok. Azon vagyok, hogy ezt módszeresen meg is valósítsam. Jó irányba haladok.

Ogly G kötődése Jászberényhez menedzsere, „Big Money” jóvoltából kezdődött. Ő karolta fel Oglit szabadulása után, és egyengette zenei pályafutását. A tavalyi évben hívta meg először városunkba bulizni a menedzser, és nagyon megszerettette vele ‘berényt. Ennek köszönhetően íródott a „Jászlányok” című szám, ami az új, kiforrottabb hangzásvilágú lemezen lesz megtalálható. A videoklipjét Jászberényben forgatták, és felkérték bennünk, hogy szerepeljünk benne – valami amerikaias stílusjegyet reprezentálandó. Múlt vasárnap volt a forgatás, és a srácok szerint egy igazán jó hangulatú klip fog születni. Többször is feltűnnek majd a Stinky mezesek a klipben, és a városról is érdekes képet fog mutatni. Bár megoszlik az emberek véleménye Ogli G-vel szemben, de szerintem úgy kell majd erre a klipre tekinteni, hogy végre egy újabb média-megjelenés a baseballnak, és ismét többen tudhatják meg Magyarországon, hogy létezik itthon is ez a sport.

A forgatásról képeket még itt láthattok:
Ogli G clip forgatás Jászberényben

38 thoughts on “We Got The Cash, We Got The Dollars

 1. Brecsi

  És ennek a ” csúcsprodukciónak” volt köszönhető, hogy a jászberényi rendezésű serdülő fordulóban Balu teljesen egyedül maradt a gyerekekkel… és ő volt a bíró… és edző… és még jegyzőkönyvet is kellett volna vezetnie…

  Reméljük Ogli tényleg kiforr, mert ha a szokásos szart hozza, akkor kár volt otthagyni a gyerekeket…

 2. Balu

  Nem kiforrott, hanem kiforrottabb, ami csak azt jelenti, hogy valamivel jobb, mint az előzőek… :)))
  Sajnos nem softballos a csaj, bár kértük, hogy álljon be a lányainkhoz… akkor lettek volna már 4-en :D:D:D

 3. Shorty

  véleményem szerintem jópofa hogy egy baseballcsapattal forgatott hellyel-közzel, de ez nem lesz reklám a magyar baseballnak mivel majd az interviewekban úgy el fognak menni a téma mellett a sok szűklátókörű idióta műsorvezetők, mint a huzat.
  bár ne legyen igazam..

 4. Balu

  Beszéltem a Big Money-val és külön kértem, hogy az interjúkban említse meg Ogly a baseballt, amire azt az ígéretet kaptam, hogy meg is teszi azt.

 5. Shorty

  🙂

  Nem is ellenuk szolt hanem a riporterek ellen, akik csak a bulvardolgokkal vannak elfoglalva. De mindenesetre szep gesztus toluk ez biztos! Nem veluk van a baj..

  Azt nem mondtak hogy a klipp mikortol fog forogni?

 6. rsk

  nezegettem az Ogli eletmuvet, egyik klipben villog egy astros mez is 😉

 7. Short

  igen az nekem is ismeros. az volt a legelso klippje a szabadulas utan.
  High rollers a cime pontosan

 8. Brecsi

  Annak idején Dopeman is Astros mezben villogott… Nyugaton akkor éppen hatalmas divat volt az old school Astros MLB mez. Színes csíkokkal keresztben, írott betűkkel:D

 9. Balu

  igen :))) ezt már régebben láttam:D a walter a kedvencem benne (wartburg) 😀

 10. Balu

  Igen sajnos…..
  Ez nekem sem tetszett, hogy a jász lányokról szól a szám, és nem is volt benne egy sem :(( (talán egy, de nem a képen láthatóak között)
  pedig azok sokkal szebbek “ezeknél” !!!

 11. hami

  Kár, hogy a Széna téri bankrablót nem baseball-mezben lőtték le. “Végre egy újabb média-megjelenés” lett volna a baseballnak…

 12. hami

  …újabb clip-ötlet jutott eszembe:
  Ogly és Huszti Gyuri együtt koktéloznak egy medencepartyn. Perte baseball-mezben!

 13. Matthew99

  Én eddig nem hallottam az Ogli G-t énekelni de meg kell hagyni aranytorkú:)) Há rollörsz big bollörsz vi gát dö kes vi gát dö dállörsz:))

 14. Gumi

  Akkor akár el is kezdhetnéd visszatörleszteni a magyar baseballnak a támogatást amit megszavaztál magadnak.

 15. Brecsi

  Ugye nem hisszük, hogy a H.GY. név alatt tényleg maga HGY rejtőzik?:D Jó kis cég lehet egy ilyen, ahol a Hugy félék menedzsmentben lehetnek:D Vinné oda a pénzét bárki?:D

 16. szenyo

  Hehe, azt azért ne feledjük hogy kommentezésnél loggolja az ip címet is….

  De rendes vagyok, nem árulom el ki a kamuHuszti. 🙂

  Nem én.

 17. Gumi

  Azt nem hiszem hogy ő irogat ide de nem lepődnék meg ha olvasgatná az itt leírtakat. Egyébként meg nem kell névtelen levél a szövetség is írhatna egy érdeklődő levelet hogy ott minden rendben van e mert itt elég nagy trutymót hagyott maga után.

 18. Balu

  jajj.. ne máár… a baseball.hu is tele van ilyen kommentkkel…. nem lehet ezt valahogy elkerülni????