TOTÓ ’07 végeredmény

A mai nappal hivatalosan is lezártnak tekintem az idei totó-szezont.

TOTÓ

A versenykiírás volt.

Felfokozott várakozás, hihetetlen izgalmak, bundagyanús meccsek (nem ám, csak jól hangzik), totógyilkos mérkőzések, apró pontokon múló tragédiák, szerencsés fordulatok, a totó által szövődött barátságok, kiejtett labdák miatt felbomlott szerelmi kapcsolatok, és a tavalyinál is nagyobb érdeklődés jellemezte az idei küzdelmet. 71 aktív játékosa volt a versenynek, az élmezőny fáradhatatlanul gyűrte egymást heteken keresztül, míg végül kialakult az igazán szoros befutó.

Nézzük tehát a hivatalos végeredményt:

  • Az egyéni abszolút pontverseny győztese mark a Sleepwalkersből, ő 234 pontot gyűjtött össze, le a kalappal! Nyereménye a Szentendre Sleepwalkers jóvoltából egy 20 000 forint értékű baseballkesztyű.
  • A verseny második helyezettje Jóska (226 pont), alias Tanárbá’, aki a Baseballshop felajánlásából egy Easton RegularTote táskát tippelgetett magának össze.
  • A képzeletbeli dobogó harmadik fokán pedig tumultus alakult ki, Apunk lökdösi Balut, hisz mindeketten 221 pontot kapartak össze. Kettejük közül egy igen bonyolult képlet segítségével a Fellebviteli Bizottság döntése alapján Balu nyerte a Varga Krisztián által felajánlott eredeti Boston Red Sox baseball sapkát. Ám Apunk sem búslakodhat, vigaszdíjként – és mert 4 telitalálatával kiérdemelte a különdíjat – hazaviheti az Al Hrabosky által dedikált World Series Champions 2006 sapkát.

A győtesek a nyeremények átvételéről nálam érdeklődhetnek a szokásos mailcímen: kovacs.gabesz[kukuc]gmail[pont]com

Gratulálok minden győztesnek, játékosnak, és külön köszönet minden felajánlónak és közreműködőnek! Na és persze a csapatoknak! Jövőre ugyanitt!

5 thoughts on “TOTÓ ’07 végeredmény

  1. Balu

    Gratula mindenkinek! Jó kis verseny volt!
    Pont a sapit néztem ki magamnak 😀 😀 😀 bár ha egy hétvégét nem hagyok ki….. :):):):):):)
    Jövőre ugyanitt!