Sajtos zsemle

Az elmúlt egy hét baseballal kapcsolatos hírei a hazai médiában:

A Forma 1 dicsekedhet a világon a legtöbb árbevételt generáló sportesemény címével: 2007-ben a 18 nagydíj átlagosan 217 millió USD árbevételt termelt. Ehhez képest mérkőzésenként 24 millió USD árbevételt ért el az NFL (National Football League ), 8 milliót az FA Premier League és 2 milliót az MLB (Major League Baseball).

Elképzelhető, hogy hamarosan tilos lesz hotdogot árusítani a Japánban rendezett baseballmeccseken. A dolog hátterében a környezetvédelem elleni harc áll.

Ligacsúcsot jelentő 115 300 nézőt várnak szombaton a házigazda Los Angeles Dodgers és a címvédő Boston Red Sox baseballcsapatának felkészülési mérkőzésére.

Alicia Rickter sorozatunk minden kritériumának megfelel. Egy baseballozó, Mike Piazza kedvese, ezen kívűl gyönyörű teste van és ezt meg is mutatja a Playboyban és a Baywatchban is.

Különleges ajándékot kapott 60. születésnapjára Billy Crystal, a népszerű hollywoodi sztár. A New York Yankees baseballcsapata ugyanis egy napra szóló profi szerződést ajánlott neki, így bemutatkozhatott a gárda felkészülési mérkőzésén.

Nem tervezi visszavonulását Barry Bonds, az észak-amerikai profi baseball-liga 43 éves hazafutás (home run) csúcstartója, aki az elmúlt években rekordja mellett doppingbotránya miatt került az érdeklődés középpontjába.

2 thoughts on “Sajtos zsemle