Kislány, a moziba be!

Shia LaBeouf
Ki kér egy helyes kis gombócot?

A transzformátor és kisindián Shia LaBeouf eddig baseball-jegyekre költötte a pénzét, de aztán megvilágosodott, és sokkal hasznosabb dolgokra gyűjti a millió dezsőket.

Brad Pitt
Bár nem Spike “Malcolm X” Lee fogja rendezni, de…

Jövendő esély a baseball hazai népszerűsödésére is akár: a bugyinedvesítő szélesvásznú figurák alfája és omegája, a mintacsaládapák hatszoros szupramenje (a Hetedik mikor jön? háháhá), Brad Pitt állítólag bevállalta a Moneyball című bestsellerből készülő film főszerepét. Bemutató? Mire a Rigók nyertes szezont produkálnak…

Madonna
Látod azt a szép nagy csődört ott a hármason? Tőle lesz majd az új öcsike.

Miután a babydollos öregasszony kevésnek és túl szikárnak bizonyult A ravasz, az agynak, és csak füstölgött a puskacső, úgy döntött, hogy a következő kolloid DNS-mintát Mr. Homártól, magától A-Rodtól veszi. Egyik közös témájuk például: “…ha valaki sok pénzt keres, nem feltétlenül kell szétosztani a testvérei között”. Zsák a foltját, bár a kölyök tuti bickós lesz.

Joba Chamberlain
Lezúzlak a bárszékről!

Nem mozis hír, de cseszegessük még egy kicsit az Evil Empire szurkolóinak önérzetét, mert az jó. Múlt hétvégén ugye letartóztatták Joba Chamberlaint – akinek a fizimiskája erősen hajaz a Man in Black I nyakropogtatós ufócsókájára, tessék, mozis hír ez is–, na szóval bevitték a yardra mert hazaugrott Nebraskába inni egy kicsikét a sok kicsike közt egy sztriptízbárban, aztán kocsiba pattant, ejnye. Két vodka-szóda között még egy helyi erő is beszólt neki, miszerint kár, hogy nem a Bostonban dobál, bár akkor nem itt ücsörögne. Háháhá. (Éééérted, a Red Sox akkor még bőven a Rájákkal meccselt a playoffban.)

One thought on “Kislány, a moziba be!