Gazdasági válság

Az egész világot érintő gazdasági válság közvetlenül kihat a szeretett sportágunkra is. Most nem a klubok tulajdonosainak nehéz anyagi körülményein szeretném a könnyeimet törölgetni, hanem kicsit másról szeretnék írni. Az autóiparban is gebasz van, annyira hogy a GM amerikai autógyár úgy döntött, januárban eladja az autógyár örökségét, egy 250 autóból álló kollekciót, amely a múzeumának tulajdonát képezte eddig.

A lista megtalálható itt.

Nekem mint baseball-rajongónak ebből a listából nem az oldtimerek érdekelnek, hanem megakadt a szemem egy autón, a 2007-es Chevy Suburban Major League Baseball-on.

Chevy Suburban Major League Baseball

A Chevy az MLB legnagyobb támogatója volt, és 2007-ben úgy döntött, hogy kiad egy autót ennek tiszteletére. Az autó arra lett tervezve, hogy a baseball fríkek a túrákon a lehető legnagyobb kényelemben legyenek, és az autóval kellemesen meg lehessen tenni a baseball-stadionok közti utazgatást. Ezért aztán baseball-felszerelés tárolók, masszázs-székek, navigáció a stadionok megtalálásához, wireless internet, szatelit TV, játékkonzol, iPod-töltő és még egy rakás kütyű szolgálja ki az igényeket. Azt hiszem egy ilyennel komoly road trip-et lehetne nyomni ősszel Regensburgba. De azért reméljük, saját kocsival sem lesz rossz.

Megvannak a jegyárak is.