Pinch Hitter 2

Péntek délután van, meguntad a nemzetgazdaság gyarapítását, és a főnököd kezéből is kiesik már a korbács? Játssz az Excel-táblák árnyékában 🙂 Pár éve volt itt már szó a Pinch Hitter nevű minijátékról, amiben Gabesz volt az egyik főmájer. Idióta kis figurával kellett minél több pontot összeütögetni, és talán a legjobb flashjáték volt mind közül. Most hogy átbogarásztam a linkfalat, előkerült a folytatás, a Pinch Hitter 2!

A cél most nem pontok összeütögetése, hanem három szinten feladatok teljesítése. A grundról a kisligán át egyenes az út a májer ligába, ha első körben ütsz egy homárt, aztán megúszod strike vagy fly out nélkül, és… Nos, én egyelőre eddig jutottam.

Célszerű először a játék első részével gyakorolni, ráérezni, hogyan kell ground ballt ütni vagy homárt vagy egyáltalán eltalálni a labdát.

És ez még mind semmi! Az új idők szele itt is feldobta az oszd meg a Facebookon opciót, és máris mehet a versengés a fácse falakon. Már ha kiesett a kapa a kezedből, és megetetted az állatokat is FarmVilleben. Lökjétek, mik a következő szintek feladatai!

4 thoughts on “Pinch Hitter 2

 1. robi roboter Post author

  Sandlot #3: Score 10 000 points in 10 balls!
  Sandlot #4: Score back-2-back homeruns in 10 balls!
  LittleLeague #5: 10 balls to hit a home run!
  LittleLeague #6: No strikes or outs!
  LittleLeague #7: Score 15 000 points in 10 balls!

 2. M.G.

  8# megint back-2-back
  9# 20000 pts
  10# bottom of the 9th 8pts
  11# freeplay

  MEgvolt már mindegyik…
  Legnehezebb a két no out or strike

 3. Pingback: ( Play ball! ) baseball blog » Blog Archive » Pinch Hitter 3

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük