A Phillies ász mentése

Roy Halladay, a Phillies kezdődobója a pályán a győzelmek gyűjtögetésében jeleskedik, civilben azonban értékes mentést könyvelhetett el egy horgásztúra alatt az Amazonason.

Halladay, Chris Carpenter és BJ Ryan családtagjaikkal és barátaikkal utaztak Brazíliába, ahol a profi horgász Skeete Reese kalauzolta őket. Egyik nap Reese és Halladay az Amazonason hajózva megláttak egy meztelen férfit egy part menti fán. Mint kiderült a férfi épp trópusi halacskákat próbált fogni, hogy akváriumoknak adja el őket, amikor egy anakonda támadta meg. Sikerült elmenekülnie, mielőtt az állat körbefonta volna, de harapás nélkül nem úszta meg. Az anakonda végül a kis csónak motorjára tekeredett, és leszakította azt. Halladay és Reese segített a pecásnak összeszedni szétszóródott felszerelését, visszafordították a felborult csónakot, és hazavontatták a férfit.

Skete Reese blogján részletesen beszámol az túráról, amit többek között Chris Carpenter sem úszott meg sérülés nélkül. Úgy látszik az MLB rájátszás nem elég izgalmas az uraknak. A csapattulajdonosok meg bizonyára repesnek az örömtől, amikor ilyen történeteket hallanak.

One thought on “A Phillies ász mentése

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük